Frikjøring med Kaj Zackrisson

Frikjøring på Stranda med noen av verdas beste!

Frikjøringscamp 2,5 dag

I vinter arrangerer vi flere frikjøringscamp´s på Stranda Skisenter. Vi har fått med oss noen av det sterkeste navnen i bransjen for at du skal få mest muligt ut av opplegget. Kaj Zackrisson, Pia Nic Gundersen og Kristina Slinning er våre coacher i lag med guider fra Uteguiden.
Første kveld er det oppmøte på Stranda Hotel på Stranda med presentasjon av kursholdere og deltakere for helga. For oss er det viktig å få vite hvilke forventninger og målsetninger dere har med opplegget med oss. Her har vi og mulighet å sjå over utstyret og om noen mangler noe infør helgas skikjøring på Stranda Skisenter.
Den her kvelden blir det gjennomgang av teori kring kameratredning. Vi starter lørdag morning ute i Easy-Searcher anlegget der alle deltakerne får sjansen å prøve på søk med sender/mottaker. Etter det er det dags å ta seg ut og utforske skianleggets gode muligheter. Tanken med de her helgene er at alle skal få mulighet å pushe seg sjølve mest muligt å tillegg kunne få masse god feedback fra våre coacher.

Safety first!

Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå lån av skredsekker til alle våre gjester – dette er inkludert i prisen på alle guidingene våre. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

Våre instruktører

Vi har jobbet profesjonelt med skredproblematikk de siste 7 åra, gjennom guiding, kurs og skipatrulje oppdrag. Vår hovedinstruktør Oscar er utdanna skredekspert gjennom CAA (Canadian Avalanche Association) og er fortsatt den eneste i Norge som gått igjennom den utdanningen. Alle andre instruktører er utdanna inom SLAO (svenska liftars arbetsorganisasjon, AAA (American Avalanche Association), CAA eller Norskt Fjellsportforum, dette gir deg som kursdeltaker en trygghet i nivåen på de kurs som vi arrangerer.

Datoer for coacher

12-14 februar Pia Nic Gundersen & Kristina Slinning (Jente-camp)
26-28 februar – Kaj Zackrisson (2 plasser igjen)

Viktig info
Vanskelighetsgrad Krevende – For å delta på dette campet skal en ha grunnleggende kunskaper innen kjøring offpiste. Forsikringer Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring offpiste.  
Utstyrsliste
Inkludert i prisen
  • Frikjøringscoach
  • Guide fra Uteguiden
  • Heiskort på Strandafjellet 2 dager
  • Skredutstyr
  • Skredsekk
  • Overnatting Stranda Hotel 2 netter
  • Alle måltider fra fredag kveld
  • Transport til/fra Stranda skisenter

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år. – Peter & Karin Hagren, toppturuke 2013 og 2014 Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

På denne turen er det inkludert overnatting på Stranda Hotel.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly
Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) Køpenhavn Kastrup(daglig) med SAS Avgang Køpenhavn til Ålesund (Man-fre 12:45/Sun 14:10) Avgang Ålesund til Køpenhavn (Man-fre 14:50/Sun 16:15) London Gatwick (Man/fre) med Norwegian Avgang London Gatwick til Ålesund (Man/Fre 11:35) Avgang Ålesund til London Gatwick (Man/Fre 15:10) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil
Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km
Med buss
På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from us.

You have Successfully Subscribed!