KAJAKK FRA ÅLESUND BY

Fra vårt activity centre på Brunholmen i Ålesund tilbyr vi et perfekt startsted for kajakkturer i Ålesundsområdet. Herfra kan du bli med på noen av våre guidede turer eller leie en kajakk og utforske området selv. Hele byen en bygd på øyer og gjør seg derfor veldig godt fra en kajakk.

Alle våre guider en godkjente kajakkguider og har stor lokalkunskap – noe som vil sikre deg trygge og gode opplevelser.

Vi har både enkle og doble kajakker for 40 personer noe som gjør at vi kan tilby gode opplevelser for bedrifter, familier, uerfarne og de med mer erfaring fra før. På alle våre turer er det inkludert guide, kajakk, åre & spruttrekk i prisen.

Ålesund rundt

6 timer

Dette er en rundtur med stor variasjon.Vi padler avgårde via nordsiden og utforsker etterhvert de idylliske småøyene sør for Ellingsøya. Her finner vi et fint sted å stoppe for lunsj. På vei tilbake mot Ålesund og Brosundet padler vi gjennom det trange sundet Nørvasundet og kommer tilbake til byen via sørsiden.

Bestill tur!

Kajakk & Hike

4,5 timer

Vi starter med kajakk gjennom Brosundet før vi krysser Aspevågen sør for Ålesund by og runder Slinningen, der det berømte Slinningbålet tennes hver St.Hans. Ved Hessa legger vi kajakkene til land og starter turen til fots mot Sukkertoppen.

Bestill tur!

Art Noveau Kajakk

2-2,5 time

Den perfekte tur for uerfarne kajakkpadler eller de som ønsker en hyggelig og annerledes innføring i jugendbyen Ålesund eller et avbrekk fra bylivet. Vi har fleksible avganger for dem som har lyst å prøve ut en kajakktur i kveldslyset eller i solnedgang.

Bestill tur!

Lyst å padle selv?

Utleie

Flere aktiviteter

Guide kontor - Ålesund

Besøk vårt guide kontor i Ålesund

Vi har vårt guide kontor i Ålesund ute på Brunholmen rett ved Brosundet med gangavstand fra alle hotellene i Ålesund. Lenke til google maps.