Kajakk & Fjelltur – Ålesund

Dette er en 4,5 – 5 timers kombinert kajakk- & fjelltur som starter ved vårt kontor i Ålesund sentrum. Vi padler gjennom Brosundet midt i byen før vi krysser Aspevågen sør for Ålesund by. Vi runder Slinningen, der det store Slinningsbålet tennes hver St.Hans. Vi tar kajakkene på land ved Hessa og fortsetter videre til fots opp til Sukkertoppen.

Oppmøte på vårt aktivitetssenter på Brunholmen i Ålesund hvor vi har et perfekt utgangssted for kajakkturer. Her får du alt utstyret for dagen og vi har en sikkerhetsgjennomgang før vi kommer oss på vannet.

Alle våre instruktører er godkjente kajakkguider og har god lokalkunnskap – noe som gir deg en trygg og god opplevelse ute på vannet.

Vi har både singel og dobbelkajakker, på den måten blir padling med oss en god opplevelse for både familier, uerfarne og mer erfarne padlere.

Alesund from MP on Vimeo.

Pris fra: 1290 kr

Neste tur/kurs
28/6 – 8 plasser igjen

Book Now
}

Varighet

4,5 time

Sesong

Mai – September

Alder

6 og oppover

Viktig info
Vanskelighetsgrad 
Middels – Det her er en tur som ikke krever tidligere erfaring av kajakk.

Utstyrsliste
Inkudert i prisen
  • Guide
  • Kajakk
  • Alt øvrig kajakkutstyr

Hva syns våre gjester?

Vi tre jentene i det siste taulaget som hadde Håvard som guide er skikkelig fornøyd med turen. Håvard var en kunnskapsrik og veldig hyggelig guide – Nadine Humlen, Lodalskåpa 2015

Les hva våre andre gjester syns

Flere aktiviteter

Ålesund Aktivitetssenter

Besøk vårt guide kontor i Ålesund

Vi har vårt guide kontor i Ålesund ute på Brunholmen rett ved Brosundet med gangavstand fra alle hotellene i Ålesund. Lenke til google maps.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from us.

You have Successfully Subscribed!