Skicamp på Stranda 7-11 februar

Kaj Zackrisson & Sverre Liliequist er tilbake for enda en skicamp her på Stranda. Denne gang har vi valgt å kombinere heisbasert skikjøring og toppturer, det blir totalt 3 dager i anlegget og en på tur. Blir du med på årets feteste camp? 

Første kveld er det oppmøte på Stranda Hotel med presentasjon av kursholdere og deltakere for helga. For oss er det viktig å få vite hvilke forventninger og målsetninger dere har. Her har vi også mulighet til å se over utstyret og om noen mangler noe eller har glemt noe. Denne første kvelden blir det også gjennomgang av teori omkring kameratredning. Trening med skredutstyret tar vi torsdag morgen, før første tur.

Hvem passer ski-campen for?

Ski campen er for alle som liker seg på ski og vil utforske Sunnmørsalpene på topptur i hyggelig lag. Det er ikke tenkt som en camp med ekstrem-kjøring, men en camp for oss som vil ha det gøy på ski! Vi har med oss ski-legendene Kaj og Sverre – og da ligger alt til rette for at smilet blir bredt samtidig som vi høster av Kaj og Sverres lange erfaring på ski. Selvfølgelig skal den som har lyst å pushe seg få muligheter til det, men vi legger opp til ulike grupper hver dag avhengig av nivå og lengde på tur. 

Skistjerne for en dag

En av dagene på ski-campen får vi med oss fotograf Martin Kristoffersen for å få oss en egen fotosession. Martin er en del av magasinet På Stranda og kan området rundt Stranda som sin egen bukselomme. Kaj & Sverre vet hvordan en får til en god sving foran kameraet og Martin vet hvordan en skal få det på bilde. Vi finner frem til en plass med kul bakgrunn og får noen gode bilder som dere får ta med hjem.  

Film fra Kaj´s forrige besøk på Stranda

Safety first!

Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå lån av skredsekker til alle våre gjester – dette er inkludert i prisen på alle guidingene våre. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

Bilder fra tidligere skicamper på Stranda

Campen – Dag for dag

Onsdag
Innsjekk på Stranda Hotel onsdag kveld og oppmøte med Sverre, Kaj og guidene fra Uteguiden. Vi samler ihop hele gjengen og tar en presentasjon av alle deltakere, Sverre, Kaj og øvrige guider fra Uteguiden. Etterpå serveres det et lettere kveldsmåltid på kontoret til Uteguiden der vi får mulighet til å sosialisere enda mer. Her blir det gjennomgang av utstyret for dagene videre fremover slik at vi vet at alle har med seg det de trenger. Det blir også utdeling av skredutstyr til dem som ikke har eget utstyr fra før. Det blir også en teoriøkt på kameratredning. Trening med skredutstyret venter til torsdag morgen. Det er muligheter for å kjøpe utvalgte produkter fra Kask, Mammut, Dynafit og Uteguidens övrige partners og for leie av skiutstyr for turene.  
Torsdag
Etter frokostbufféten på hotellet står bilene klare for avreise utenfor resepsjonen. Kjøreturen til en av norra Europas beste skianlegg er berre en kort kjøretur unna. Første dag legger vi i starten fokus på utstyr og riktig bruk. Her deler vi oss i mindre grupper ettersom det da blir bedre læring for alle og det blir lettere å forflytte oss i terrenget. Gjennom hele campen står læring og å ha det gøy på ski i fokus og instruktørene vil hjelpe dere til å pushe dere fremover mest mulig. Etter avsluttet tur reiser vi tilbake til Stranda Hotel for en kald pils i hotellbaren før vi gjør oss klare for middag. Vi avslutter kvelden med foredrag med Kaj & Sverre.  
Fredag
Ny dag på tur og Stranda skisenter ligger klar for innrykk og nye førstespor. Vi deler opp oss i mindre grupper utifra ferdigheter slik at alle skal få maks ut av hver dag. Her skal vi og finne frem til noen klipper for dei som har lyst å prøve på litt luft under skiene. Middag på hotellet og sosialt heng i lobbybaren om kvelden.  
Lørdag
Tredje dag og dags for topptur og vi har mengder med nye fjell å utforske etter en bedre frokost på hotellet. Vi fortsetter med temaene vi har gått igjennom i dagene før og fortsetter å utvikle dem videre. Gode muligheter for at vi finner noen gode klipper der de som har lyst har mulighet å forbedre skillsen i lufta. Lørdag innebærer at Stova og afterskien er åpen på Stranda skisenter, vi avslutter skidagen her oppe før vi reiser nedover til hotellet og middagen igjen.  
Søndag
Siste dag på campen og det er på tide å få kjørt de siste kreftene ut av beina. Denne dagen kommer vi til å henge i skianlegget og se til å få ut maks utav dagen!  

Dato

7-11 februar

}

Varighet

4 skidager

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
18/7 – plasser igjen

Book Now
Inkludert i prisen
  • Guiding av Kaj & Sverre
  • Guide fra Uteguiden
  • Overnatting Stranda Hotel dobbeltrom ons-søn
  • Skredutstyr
  • Skredsekk
  • Alle måltider fra onsdag kveld
  • Transport til/fra alle turer
  • 3 dagers heiskort

Mulighet for å kjøpe til transfer til/fra Vigra Lufthavn

Viktig info

Vanskelighetsgrad Middels – For å delta på dette campet skal en ha grunnleggende kunskaper innen kjøring offpiste men det er ikke snakk om noen ekstremkjøring. Forsikringer Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring offpiste.

Utstyrsliste
Kaj Zackrisson

Kaj Zackrisson

Kaj har vunnet Verbier Xtreme to ganger og du har sett ham i flerfoldige skifilmer og magasinframsider. Etter de første 100 Salomon Freeski TV-episodene ble han enstemmig valgt til den mest populære skikjøreren gjennom alle episodene. Det blir sjelden en kjedelig stund med Kaj og han har utømmelige ressurser på energi!

Sverre Liliequist

Sverre Liliequist

Vi er stolte av å kunne presentere Sverre som vår nye coach til årets topptur camp på Stranda. Ham har du sett i mange Free Radicals og Swedish Posse filmer. Sverre lærer deg alt om backflips fra høye klipper og hvordan du kjører fortest mulig ned en fjellside – dette blir bra!

Campen 2016

Such good fun, a great bunch of guys, great snow, amazing skiing, your man Johan was a fantastic guide, very knowledgeable and really friendly, constantly picking out good places and finding fresh tracks for us and on top of that we had the chance to ski with Kaj, it’s impressive to watch him go at mach 10 so effortlessly and his positivity and encouragement is infectious, it was just an all round fantastic weekend, a very cool set up, we thank you. 

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

På denne turen er det inkludert overnatting på Stranda Hotel.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda.