Utleie av utstyr

Her finner du alt av utstyr som du kan leie fra oss, alt fra toppturski til kajakker.

Topptur utstyr

Våre guider bruker uavkortet tech-bindinger på topptur og det er og vår anbefaling til våre kunder. Utstyret blir lettere uten å kompromisse på kjøre-egenskapene utfor.
Komplett randopakke inneholder: Ski m tech-binding, feller, skarejern, støvler og staver. Vi har ski i lengder fra 158 til 191 i tillegg skor i mange størrelser.

Priser

Komplett pakke: 400;-/dag
Ski, staver, feller: 300;-/dag

Skredutstyr

Når en kjører offpist i skianlegg eller går på topptur er det obligatoriskt med skredutstyr. Vi leier ut komplette skredpakker (Sender/mottaker, spade og søkestang).Pakkene består av Mammut Pulse og Element søkere og spade å søkestang fra BCA, hvis dere kun trenger noen av tingen i pakkene er det mulig å leie det og. For vinteren 2014/2015 har vi i tillegg utleie av skredsekker, hvis du er med på guiding med oss så er det inkludert i prisen.

Priser

Skredsekk: 350;-/dag
Søker, søkestang, spade: 300;-/dag
Skredsekk + skredpakke: 450;-/dag
Skredsøker: 200;-/dag
Søkestang: 80;-/dag
Spade: 80;-/dag

Kajakker

Fra våre aktivitetssenter i Ålesund & Stranda kan du leie kajakker gjennom hele sommeren. Vi har enkle og tandem kajakker, all utleie inkluderer åre, spruttrekk, redningsvest og sikkerhetsinstruks.

Havkajakk

3 timer 350 NOK
7 timer 500 NOK
24 timer 900 NOK

Tandem Havkajakk

3 timer 500 NOK
7 timer 700 NOK
24 timer 1000 NOK

Sykler

Vi tilbyr to ulike typer sykler til utleie, hardtail og fulldempa stisykler.

Priser

Heldag Rocky Mountain Altitude(8 timer) – 850,-
Halvdag Scott Aspect (4 timer) – 400,-
Heldag Scott Aspect (8 timer) – 500,-

Breutstyr

For dere som er med på våre brekurs men ikke har eiga utstyr er det muligt å leige det på stedet fra oss. Komplett pakke inkluderer stegjern, hjelm, sele, 2 prusik slinger, 1 isskruv, breøks, 1stk 120 slynge. Pris for det er 500/deltaker og kurstilfelle.

Via Ferrata

Hvis dere vil leie utstyr for Via Ferrata har vi kompletta pakken for det. I kompletta pakken er det inkludert sele, hjelm og via ferrata slynger.