Utleie av utstyr

Utleie av utstyr

Her finner du alt av utstyr som du kan leie fra oss, alt fra toppturski til kajakker.

Topptur utstyr

Våre guider bruker uavkortet tech-bindinger på topptur og det er og vår anbefaling til våre kunder. Utstyret blir lettere uten å kompromisse på kjøre-egenskapene utfor.
Komplett randopakke inneholder: Ski m tech-binding, feller, skarejern, støvler og staver. Vi har ski i lengder fra 158 til 191 i tillegg skor i mange størrelser.

Priser

Komplett pakke: 400;-/dag
Ski, staver, feller: 300;-/dag

Skredutstyr

Når en kjører offpist i skianlegg eller går på topptur er det obligatoriskt med skredutstyr. Vi leier ut komplette skredpakker (Sender/mottaker, spade og søkestang).Pakkene består av Mammut Pulse og Element søkere og spade å søkestang fra BCA, hvis dere kun trenger noen av tingen i pakkene er det mulig å leie det og. For vinteren 2014/2015 har vi i tillegg utleie av skredsekker, hvis du er med på guiding med oss så er det inkludert i prisen.

Priser

Skredsekk: 350;-/dag
Søker, søkestang, spade: 300;-/dag
Skredsekk + skredpakke: 450;-/dag
Skredsøker: 200;-/dag
Søkestang: 80;-/dag
Spade: 80;-/dag

Kajakker

Fra våre aktivitetssenter i Ålesund & Stranda kan du leie kajakker gjennom hele sommeren. Vi har enkle og tandem kajakker, all utleie inkluderer åre, spruttrekk, redningsvest og sikkerhetsinstruks.

Havkajakk

3 timer 350 NOK
7 timer 500 NOK
24 timer 900 NOK

Tandem Havkajakk

3 timer 500 NOK
7 timer 700 NOK
24 timer 1000 NOK

Sykler

Vi tilbyr to ulike typer sykler til utleie, hardtail og fulldempa stisykler.

Priser

Heldag Rocky Mountain Altitude(8 timer) – 850,-
Halvdag Scott Aspect (4 timer) – 400,-
Heldag Scott Aspect (8 timer) – 500,-

Breutstyr

For dere som er med på våre brekurs men ikke har eiga utstyr er det muligt å leige det på stedet fra oss. Komplett pakke inkluderer stegjern, hjelm, sele, 2 prusik slinger, 1 isskruv, breøks, 1stk 120 slynge. Pris for det er 500/deltaker og kurstilfelle.

Via Ferrata

Hvis dere vil leie utstyr for Via Ferrata har vi kompletta pakken for det. I kompletta pakken er det inkludert sele, hjelm og via ferrata slynger.

Subscribe To Our Newsletter

Join our mailing list to receive the latest news and updates from us.

You have Successfully Subscribed!