Film & Foto 

De siste årene har vi jobbet med mange foto og filmproduksjoner i Stryn og på Sunnmøre. Det her har vært veldig bra samarbeid for vår sin del da vi med disse filmene får enda flere folk at ta turen hit. I forbindelse med disse produksjonene har vi skapt en unik kunskap i området og hvor kundene finner de beste plassene.

Location scouting
Vi vet de beste plassene utifra deres ønsker og dere trenger ikke å bruke unødvendig tid på å finne frem til de. De unike her i området er de korte avstanda mellom hav og fjell, vi har hele spektrakt av natur innen 1,5 time med bil. Kontakt oss på forhånd med ønsker runtikring deres oppdrag så setter vi sammen en pakke med plasser utifra dem. Vi har jobbet med alt fra spillefilmsproduksjoner, tv-program, klæsreklame og skifilm og har god oversikt over de ulike mulighetene vi har i området.

Helikopter løyve
Å få løyve for å lande med helikopter i Norge er vanskeligere en i mange andre lender og det trengs spesielle tilstand/søknader for å få det til. Vi har gjennom vårt nettverk gode kontakter for å gå godkjent landing der dere trenger det.

Logistikk & Losji
Vi har tilgang på minibussar og andre fordon for å transportere hele crewet gjennom turen til vårt området. Vi ordner med helikopter, båter, minibusser etc, alt etter deres ønsker.  Vi har en stort nettverk med overnattingstilbud i vårt området i alle prisklasser. For mindre crew anbefaler vi vår eiga Lodge på Strandafjellet. 

Sikkerhet
Vi har stor erfarenhet kring sikkerhet i forbindelse med filming i fjellterreng og legger til rette for et godt oppsett for dere. Vi jobber og som skredkonsulenter og sikkerhetskonsulenter innen høge høyder, sikkerhet er altid vår prio en. 

 

 

Tidligare prosjekt