Firmaturer

Vi kan sette sammen den perfekte firmaturen for deg og følget ditt. Alle opplevelsene er godt egnet for gruppeaktiviteter og teambuilding. Vi skreddersyr gjerne etter hvilke ønsker og preferanser du måtte ha – ta kontakt, så finner vi ut av det!

Opplevelser

Vi hjelper deg å finne riktige opplevelser for firmaturen. Med ulike ferdigheter, fysikk og alder gjelder det å lage et opplegg der alle kan delta. Aktivitetene kan også tilpasses individuelt.

For den som ønsker action fra start til slutt kan vi anbefale juving eller rafting. For en noe roligere naturopplevelse, hvor en likevel ønsker å utfordre personlige grenser, kan klatring eller SUP være perfekt. Ønsker man fokus på rolige naturopplevelser i flott natur, er kajakk og/eller fjelltur perfekte utgangspunkt. Alle opplevelsene vi tilbyr for firmaturer legger til rette for samhold, samarbeid og felleskap.

Overnatting, mat og konferanse

Ved hjelp av samarbeidspartnere kan vi skreddersy et opplegg med overnatting, mat og konferanselokaler. Vi har flere alternativ i alle prisklasser og kan ta imot både små og store grupper. Ta kontakt i god tid og forhør deg om mulighetene, så setter vi opp et uforpliktende tilbud på et spennende opplegg for deg!

Vi har hatt grupper på overnatting på Juvet Landskapshotell i Valldal, Blåtind Boutique Hotel i Stordal, Stranda Hotell, Hotell Union Øye, Sagafjord Hotell, hoteller i Ålesund sentrum, hytter på Strandafjellet, lavvo-leir i Valldal og mange flere. Alle vil garantert gi deg en fin opplevelse!

Referanser

Her er noen opplegg som vi har gjennomført tidligere

NorthEdge

NorthEdge hadde lagt sin firmatur til ærverdige Hotell Union Øye og som avbrekk ønsket de seg en tur med fjellstøvler til toppen av Slogen. Store snømengder og varierende form og ønsker blant de 19 deltakerne gjorde at vi i samråd med NorthEdge heller fordelte gruppa på 3 forskjellige turer med ulike vanskelighetsgrader.

En gruppe kom seg på toppen av majestetiske Slogen på ski, en annen gikk på truger til Maudekollen og tredje gruppe brukte fjellstøvler på fjelltur til Leknesnakken. På den måten fikk alle i bedriften utfordret seg på et nivå som passet dem.

Uteguiden stod for guiding, skiutstyr, skredutstyr, skredsekker, truger og transport i forbindelse med denne turen.

REMA 1000

Vi ble kontaktet av Rema 1000 på Valderøya, som hadde lyst til å oppleve noe nytt. Gruppen ble delt opp i to lag med sju personer på hvert lag. Ingen i de to lagene visste hva som ventet dem, annet enn at de skulle på fjellet og i tillegg fly helikopter. Begge gruppene ble satt av på fjellet i «destination unknown», hvor de møtte opp med hver sin guide.

Første natt overnattet begge lagene ute på fjellet i Hilleberg-telt. De fikk også utdelt kart, kompass og GPS, og skulle gjennom en bane som gikk over fjellet med mange ulike poster. Samarbeid i laget var et must for at alle skulle komme seg frem til sluttmålet, en hytte på Strandafjellet.

Vi sto for helikoptertransport, overnatting i telt, måltider, truger, staver og turustyr på denne turen.

Axess

Axess valgte å arrangere en vinterweekend på Stranda Skisenter for ansatte og familie. Ettersom snøforholdene denne gangen ikke var som de hadde håpt på, trengte de en alternativ aktivitet.

Kaldt vær i forbindelse med turen ga oss svært gode forhold for isklatring på Strandafjellet. Vi stilte opp med isklatreinstruktører og alt av utstyr som gjestene trengte for å klatre på de frosne fossene. En stor suksess!

Ernst & Young

Ernst & Youngs fjellsportgruppe kontaktet oss om et skredkurs som de gjerne ville ha, i kombinasjon med en topptur. Det eneste kravet de hadde, var at kjøreturen fra Oslo ikke skulle være altfor lang. Vi satte sammen noen ulike opplegg og gjengen gikk for en opplevelse i Hemsedal.

Følget overnattet på Fossheim Hotell, der de møtte opp en fredagskveld for felles middag og innendørs skredteori. To flotte dager med kameratredning, framgraving, veivalg osv., kombinert med topptur.

Uteguiden ordnet med ski og skredutstyr til de som trengte det i gruppen, samt overnatting, mat og kursing.