2 og 4 dagers kajakkturer

Lengre turer med overnatting i telt

De største padleopplevelsene får du ved å padle i flere dager innover fjordene. Her får du komme nært på dramatiske omgivelser i Geirangerfjorden eller kombiner kajakkturen med noen av det majestetiske og velkjente fjellturene som omringer Hjørundfjoren.

Overnatting i telt langs fjorden er en opplevelse i seg selv. Vi tilbereder et godt middagsmåltid etter dagens etappe når vi har slått leir for dagen.

Våre flerdags kajakkturer

Geirangerfjorden eller Hjørundfjorden

2 dager med kajakk i Geirangerfjorden
Vil du være med oss en 2 dager kajakktur i et dramatisk landskap, padle inn  Geirangerfjorden som er på UNESCO verdensarvliste. En guidet tur som starter fra vårt aktivitetssenter i Hellesylt og avsluttes i Geiranger. Du velger selv om du vil bli igjen i Geiranger eller om du vil være med tilbake til Hellesylt med fjord cruise. Vi padler fra Hellesylt til Geiranger, vi stopper langs fjordkanten, spiser lunsj, nyter en deilig middag på kvelden rundt et koselig bål. Camper rett ved fjorden og kanskje vi ser fugler, fisk som hopper i fjorden eller noen av verdens største cruisebåter som kjører forbi. Få med deg severdigheter som 7 søstre, Knivsflå og Skageflå.

4 dager med kajakk og fjelltur i hjørundfjorden
Dette er en tur får oppleve det beste av Hjørundfjorden. Fjellturer til spisse topper og overnatting med nydelig utsikt. Vi padler innover dype fjorder og har to majestetiske fjellturer til Trandalshatten og Saksa. Vi padler hele strekningen fra Ålesund til Øye i Norangsfjorden med overnattinger på Molaupen, Trandal og Urke. Dette er turen for de som er i god form og har erfaring med havkajakk fra før.

Utleie havkajakk

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste padleeventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Enkle havkajakker
  • Doble havkajakker
  • Padleårer, vest og spruttrekk
  • Telt
  • Annet turutstyr

Våttkort er påkrevd for leie av enkeltkajakk. Skal du padle alene krever vi grunnkurs. For å leie en dobbelkajakk trenger du ikke kurs, men må ha tidligere erfaring.

Utleieportal