Topptur over flere dager

Komfortabel overnatting og rå natur

Sunnmørsalpene er kjent for alpine og spisse tinder i kombinasjon med fjordutsikt. Fjellene er omkring 1500 m høye, og er vi heldig med forholdene har vi muligheten til å kjøre ski helt ned til fjorden.

Sammen med førsteklasses overnatting er dette et suverent opplegg som for deg som er ute etter unike skiopplevelser, flott natur, komfortable fasiliteter og god mat – velkommen!

Helgeturer

Base på Stranda, Valldal eller i Liabygda

Bli med på Toppturhelg på Blåtind der vi bor på koselige Blåtind Boutique Hotel, som er et perfekt startpunkt for eventyr på denne siden av fjorden. Med mange klassiske fjell som Liahornet, Jolgrøhornet, Garretind og Blåtind er det gode muligheter for store opplevelser. Kjøkkenet frister med kortreiste, proteinrike retter som gjør deg klar for lange dager ute i fjellet. I tillegg skal vi tilbake i tid og oppleve et skikkelig vikinggilde i Vikinghuset.

På vår andre tur, Toppturhelg på Sunnmøre, bor vi på Stranda Hotel, som gir oss stor fleksibilitet slik at vi kan flytte oss basert på vær- og snøforhold. Vi har fjellene like utenfor døren, men også muligheten til å krysse Storfjorden. Vi setter opp turene basert på ønsker du måtte ha, men den aktuelle dagen drar vi dit det snø-, vær- og skredforholdene er best.

Fokus på fin utsikt og god skikjøring, sammen med gode råd og tips fra erfarne guider gjør dette til en opplevelsesrik og lærerik helg!

Langhelg

Fire dager i Sunnmørsalpene eller fantastiske Juvet Landskapshotell

Fjord ski
Fire dager med toppturer i Sunnmørsalpene med overnatting på Sagafjord Hotel og Patchellhytta. På denne turen får du gode muligheter til å kjøre på ski ned fra Slogen. Ønsker du å legge til eller trekke fra dager på denne turen? Dette kan la seg ordne!

Toppturhelg Juvet
Denne helgen drar vi over fjorden fra Strandafjellet til de fantastiske fjellene rundt Valldal og Fjørå. Området er kjent for mye snø, og ettersom denne siden av fjorden er mindre besøkt er sjansen for å finne urørt og god snø stor. Juvet Landskapshotell har vunnet en rekke arkitekturpriser for sine unike hytter og gir deg følelsen av å bo midt ute i naturen. Maten på Juvet er i verdensklasse. Her er det kreativitet med ferske råvarer på høyt nivå, og du vil nok få en matopplevelse du tidligere sjelden har fått.

Toppturhelg i Hjørundfjorden
En langhelg med toppturer i området rundt Hjørundfjorden på æreverdige Hotel Union Øye. Dette er dager hvor du vil oppleve noen av de fineste skifjellene på Sunnmøre. Tre dager med topptur og tre netter på hotell.

Ukesturer

En hel uke med skitur – bo på båt eller hotell

Ski Touring Week Stranda
Fem dager med toppturer i Sunnmørsalpene, med overnatting på Stranda Hotel og Patchellhytta. På denne turen får du gode muligheter til å kjøre på ski ned fra Slogen. Har du lyst til å legge til noen ekstra dager på turen kan vi få til det også!

Ski og Seil
Bli med på eventyr i Hjørundfjorden, der vi bor på båt og utforsker sunnmørske fjell. Se for deg at du signerer noen av Sunnmøres beste fjellsider med skiene dine. At du nyter en bedre middag med vin mens du sakte seiler forbi ruvende fjell. At du faller i søvn av forsiktig vugging fra bølgene. Et fristende syn, ikke sant? Hva om vi legger til at du har en egen kokk som tilbereder en treretters middag til deg hver kveld, en skiguide som kjenner området som sin egen lomme og et fjellandskap i verdensklasse? Dette er «Ski og Seil»!

Skreddersydde opplegg

Drømmer du om et spesielt turmål? La oss vise vei

Hvis du ikke finner akkurat den turen du leter etter på nettsidene våre så skal vi hjelpe deg. Vi er eksperter på området vi guider i og hjelper deg gjerne å sette sammen drømmeturen din. Vi guider i områdene rundt Stryn, Sunnmøre og Romsdal – ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Vi samarbeider med de beste overnattingsstedene i området, alt fra hotell og gjestehus til hytter og campingplasser. Sammen med eksepsjonelle guider kan vi sette sammen en pakke akkurat for deg, med alt fra camping i villmarken til en helg eller dagsturer fra et femstjerners hotell.

Målsettingen vår er å tilby den beste guideservicen i Fjord Norge-regionen. For å lykkes med dette tilbyr vi riktig guide til riktig tur!

Kontakt oss for forespørsler og flere detaljer – vi ser frem til å hjelpe deg med å arrangere drømmeturen din!

Kontakt oss

Utleie av utstyr

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste eventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Alt av toppturutstyr
  • Skredutstyr
  • Langrennsski og sko
  • Havkajakker
  • Sykler
  • Annet turutstyr
Utleieportal