Gleden over puddersnø og offpiste-kjøring har ingen aldersgrense. Vet du alltid hvor tenåringen kjører i skitrekket? Vi ønsker at tenåringene skal være på trygg grunn også når de er off-pist. Gi dem kunnskapen som trengs for sikker løssnøkjøring. Send dem på Gjensidige-skredkurs på Strandafjellet i vinterferien. Kurset er gratis.

I løpet av en dag i vinterferien gir vi unge mellom 13 og 17 år grunnleggende opplæring i bruk av skredutstyr og redning, dette skjer gjennom en veksling mellom teori og praktiske øvelser. Det er vi i Uteguiden som skal holde kurset. Vi har mange års erfaring med skredkurs, bruk av bratte fjell og kunnskap om skred. Les mer oss Om Uteguiden

Påmelding og praktisk info
Kurset er åpent for alle i aldersgruppen mellom 13 -17 år. Hver dag er det plass til 12 deltagere, til sammen 24 i løpet av helgen. Det er først til mølla prinsippet så her gjelder det å være kjapp. Påmelding her

Gjensidige indre Sunnmøre skredkurs. Deltakerne bruker eget Alpepass, sesongkort eller kjøper heiskort for dagen. Her finner du priser på heiskort.

Dei av deltakerne som trenger skredutstyr leier det hos oss på kontoret i forbindelse med kurs, pris er 150,- for komplett set med søker, spade og søkestang. Oppmøte for kurset blir på Hygge som ligger på Storgata 10 og vi ordner med transport opp til skisentret.

Pakkeliste
Alpint skiutstyr / snowboard
Hjelm
Klær for en dag på fjellet
Sekk på ca 25L (for skredutstyr)

Kurs 1: Lørdag 22. februar fra kl. 09.00 til 16.00
Kurs 2: Søndag 23. februar frå kl. 09.00 til 16.00

Sted: Stranda skisenter
Oppmøte: Hygge by Uteguiden, Storgata 10.

Indre Sunnmøre Gjensidige ønsker å være med å skape en kultur for trygg frikjøring. Skredkurs for unge er derfor en viktig og naturlig del av Gjensidiges samfunnsengasjement.

Hilsen
INDRE SUNNMØRE GJENSIDIGE
PÅMELDING