Firmatur

Har ditt firma lyst på et spennende opplegg som styrker samhaldet i gruppa og gir et godt avbrekk i konferansen? Vi i Uteguiden har de siste åra jobbet med mange ulike bedrifter som vil oppleve en annerledes aktivitet. Nedenfor ser du noen av våre tidligere opplegg. Vi har base i Ålesund & på Stranda, men arrangerer opplegg over hele Ålesundsregionen. 

NorthEdge

NorthEdge hadde lagt sin konferanse til ærverdige Hotell Union Øye og som avbrekk ønsket de seg en tur med fjellstøvler til toppen av Slogen. Store snømengder og varierende form og ønsker blant de 19 deltakerne gjorde at vi i samråd med NorthEdge heller fordelte gruppa på 3 ulike turer med ulike vanskelighetsgrader.
En gruppe kom seg på toppen av majestetiske Slogen på ski, en annen gikk på truger til Maudekollen og tredje gruppe brukte fjellstøvler på fjelltur til Leknesnakken. På den måten fikk alle i bedrifta utfordra seg på et nivå som passet dem. Uteguiden stod for guiding, skiutstyr, skredutstyr, skredsekker, truger og transporter i forbindelse med denne turen.

Rema1000

Vi blei kontaktet av Rema1000 Valderøya som hadde lyst å oppleve noe nytt. Gruppa blei delt opp i to lag med 7 personer i hvert. Ingen i de to lagene viste va som ventet mer en at dei skulle ut på fjellet og i tillegg fly helikopter. Begge to gruppene blei satt ut på fjellet i «destination unknown», der dei møtte opp med hversin guide.

Første natt overnattet begge lagene ute på fjellet i våre Hilleberg telt. Dei fikk og utdelt kart, kompass og GPS. En bane som gikk over fjellet med mange ulike poster som dei skulle gjennom. Samarbeid i laget var et must for at alle skulle komme seg frem til slutmålet, en hytte på Strandafjellet.

Vi stod for helikoptertransport, overnatting i telt, måltider, truger, staver, turustyr for denne turen.

Axess

Axess valgte å arrangere en vinterweekend på Stranda skisenter for ansatte og familie. Ettersom snøforholda denne gangen ikke var som dei hadde håpt trengte dei en alternativ aktivitet. Kaldt vær i forbindelse med denne turen gav oss utruligt gode forhold for isklatring på Strandafjellet og vi stilte opp med isklatreinstruktører og alt av utstyr som gjestene trengte for å klatre på de frosne fossane. En given succe!

Ernst & Young Fjellsportgruppe

Ernst & Young´s fjellsportgruppe kontaktet oss vedrørende skredkurs som de gjerne gjorde i kombinasjon med topptur. Det eneste kravet var at det ikke var altfor lang kjøretur fra Oslo. Vi satte sammen noen ulike opplegg og gjengen gikk for et opplegg i Hemsedal.
Vi overnatten på Fossheim Hotell der vi hadde oppmøte på fredag kveld for felles middag og skredteori innendørs. To flotte dager med kameratredning, framgraving, veivalg etc kombinert med topptur hadde vi.
Uteguiden ordnet med ski og skredutstyr til de i gruppa som trengte det, overnatting, all mat og kursing.

Oversikt på opplegg vi tilbyr

Topptur på ski
Trugetur
Isklatring
Fjelltur
Kajakktur
Klatring
Rapell
Teltovernatting
Helikoptertur
Sykkeltur

Kontakt oss for et skreddersydd opplegg!

Kontakt