Uteguiden AS

Fjellføring, Kurs & Event

Velkommen til vår bakgård

Uteguiden AS er den ledende guide firmaen i Sunnmørsalpene. Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser året rundt, alt fra skiturer og klatring til padling og breturer. Vårt mål har alltid vært og vil alltid være å tilby de beste guidene og de beste opplevelser mellom dype fjorder og spisse tinder.

Vår historie

Uteguiden ble startet i 2008 og ble et AS i 2012, dette var og året vi startet opp virksomheten i Norge. Oscar kom til Stranda i 2009 og såg med en gang potensialen for området, med sine tidligere erfaringer av guiding og aktiviteter fra før.
Første året arbeidet han i firmaet sjølv men det siste årene har firmaet vokst veldig fort med 5 guider som guider på fulltid gjennom vinteren og opp mot 20 stk på de meste.

Vår målsetting har alltid vært å fokusere på våre kunder og levere noe som våre konkurrenter har vanskelig å matche.

Blandt våre kunder de siste par årene har vi hatt Salomon Freeski TV, Field Productions, Warren Miller Entertainment, O’neill, Nuit de la Glisse, Helly Hansen, Peak Performance blant mange andre.

I 2016 kommer vi til et nytt mål da vi tok over et lokalt her på Stranda, og nå har vår egen guide kontor. Her kan du stikke innom å bestille turer, leie utstyr, og bare henge ut.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Sunnmørsalpene.

Oscar Almgren

Oscar Almgren

Daglig leder / Guide

Nicolas Bourdillat

Nicolas Bourdillat

Head of Sales / Manager Ålesund

Sára Mikolášková

Sára Mikolášková

Logistics & Booking manager

Patrik Lindgren

Patrik Lindgren

Guide / Instruktør

Gordie Smith

Gordie Smith

Guide / Instruktør

Urban Axelsson

Urban Axelsson

Guide / Instruktør

David Nilsson

David Nilsson

Guide / Instruktør

Johan Arnemo

Johan Arnemo

Guide / Instruktør

Håvard Nesse

Håvard Nesse

Guide / Instruktør

Michiel Braakhekke

Guide / Instruktør

Shari Lee

Guide / Instruktør

Jonatan Axelsson Sandström

Guide / Instruktør

Seneste fra bloggen

Uteguiden´s skredskule del 3

Generelt om skred, vær & vind Vi har to typer skred som er viktige for oss som er ute på tur; løssnøskred og flakskred. Løssnøskred Når snøen på overflaten har dårlig friksjon mot underlaget kan den skli og gi løssnøskred. Løssnøskredet starter i et punkt og...

Uteguiden´s skredskule – skredutstyr

Info om skredutstyr med Uteguiden Skal du ut på topptur eller kjøre utenfor preparert løype må du ha med deg skredsøker(på kroppen), spade og søkestang i sekken og i tillegg kunne å bruke det. Disse tre tingene er et must om du skal klare å redde kompisen din hvis...

Er du en av våre nye guider?

Uteguiden AS er et ledende guidefirma på Sunnmøre, vi arrangerer turer året rundt for klienter fra hele verden. Vi ser etter guider som elsker å jobbe med mennesker og som kan skape unike turer for våre kunder. I 2018 vant Uteguiden den gjeve Reiselivsprisen «Visit...