Kajakkutleie i Ålesund

Kajakkutleie i Ålesund i sommer

Som mange av dere kanskje oppdaget så har vi tatt over lokalene til kayak more tomorrow ved Brosundet (Notenesgata 3) i Ålesund sentrum. Det her er uten tvil det beste lokalet vi kunne tenkt oss for hva vi tilbyr i Ålesund med sin perfekte plassering for vårt Activity centre i byen.

Herfra kan du bli med på noen av våre guidede turer, med kajakksykkel, eller på beina blant mye annet.

Utleie
I tillegg har vi satset veldig hardt på å tilby områdets beste utstyrs-utleie gjennom hele året. Fokuset vårt på sommeren er utleie av kajakk, SUP og sykler. Vår plassering av senteret midt i Brosundet med egen kai rett utafor gir oss perfekte forutsettinger for utleie av kajakker og SUP brett.

Texten fortsetter nedafor bildet. 

Kajakk_utleie_Ålesund

Vi har nettopp fått hem en bestilling på 8 stk nye havkajakker som skal være et tilskudd til våre andre kajakker som vi allerede har for utleie i Ålesund gjennom sommeren.

Hos oss leier du singel eller tandem kajakker gjennom hele sommeren og i prisen er det inkludert alt av nødvendig utstyr og sikkerhets gjennomgang.

[button link=»https://uteguiden.com/kontakt-oss/» type=»big» newwindow=»yes»] Booke kajakk utleie med oss i sommer![/button]

Book Now