I sommer kan dere leie kajakker, SUP-brett og sykler fra vår base på Hellesylt. Her har du perfekte utgangspunkt for flotte turer på fjorden. Hva med å padle til Geiranger og ta ferga tilbake? Du finner både tandem og singelkajakker hos oss her, men merk at for å leige singelkajakk trenger du våttkort. 
Vi arrangerer våttkortkurs gjennom hele sommeren som du kan lese mer om her —-> Våttkortkurs med uteguiden

Guida turer fra Hellesylt

Vi guider som vanleg kajakkturer og sykkelturer fra Hellesylt gjennom hele sommeren. Vi guider mange andre turer i området også og vi vill anbefale deg å ta kontakt med oss hvis du er i behov av en kjentmann. 

Det er stort trøkk på utleie gjenerellt, derfor anbefaler vi at du booker på forhånd via telefon 40554670 eller på post@uteguiden.com. 

Våre SUP brett har blitt skikkelig populære i sommer og vi ser stor øking i interessen for det så langt i år – veldig kjekt! Våre SUP brett er oppblåsbare og pakkes enkelt ned i en trillebag med hjul. Du kan bruke dei for en tur på fjorden eller ta dei med på ferien – i sommer kan du leige dei over en hel helg for 900,- (200,- for 1 time). 

Her kan du sjekke ut en film på hvordan det fungerer. 

På Hellesylt har vi godt tilbud med sykler til voksne og barn i tillegg til kajakker og SUP brett. 

Åpningstidene våre vil varierer gjennom sommeren avhengig av vær og bookinger i øvrig. Vi anbefaler deg å ta kontakt med oss på forhånd for bestilling.

Vårt kontor i Ålesund er åpent som vanleg og her kan du booke alt av utstyr online. 

Ses vi i sommer?