Hygge by Uteguiden er vår kafé og samlingsplass i Stranda. Med fokus på lokale og organiske råvarer streber vi etter å levere et førsteklasses produkt. Hver helg selger vi surdeigsbrød, boller, kaker og andre produkter som lokale produsenter står for. Vi holder kveldsarrangementer på fredager rettet mot lokalbefolkningen og nye besøkende med fokus på fellesskap.

Vi ser etter en person som elsker service, har en følelse av orden og liker å spre hygge rundt dem. Det er viktig at du liker å jobbe selvstendig og har interesse for mat og bakverk. Arbeidet vil i hovedsak handle om servering og kontanthåndtering, men det er også rom for å være involvert i å produsere innhold til kafeen.

Det meste av arbeidet vil bli gjort om kveldene og i helgene. Hvor mye arbeid som tilbys bestemmes av sesongen. Det er mulig å kombinere vårt arbeid med en annen jobb.

Jobbet som Cafévert

Som kafévert på Hygge får du komme inn i en kreativ verden. Med påvirkninger fra den svenske «fikakulturen» og med elementer av bakverk fra andre land, får du være en del av å skape en opplevelse som våre besøkende aldri vil glemme. Du vil være ambassadør for de lokale produsentene vi jobber med, fra kaffen du serverer til melet i våre brød og boller.

Arbeidet ditt består av å ta imot gjester, servering og små forberedelser av hva som er på menyen for dagen. Det er viktig at du er nøye med hygiene og sørger for at Hygge er rent og ryddig før og etter slutten av dagen. Vi setter en stor pris på om ønsker å være involvert i å lage hygge i rommet med forslag til interiørdesign, blomster og andre dekorasjoner. Vi har både norske og internasjonale gjester, og derfor er det et krav at du behersker både norsk og engelsk.

Ferdigheter vi ser etter

  • Matinteresse
  • Takle stress og travle perioder
  • Selvstendig
  • Interessert i å skape «hygge»

Erfaring vi ser etter

  • Betjening av kassasystem
  • Andre yrker i servicebransjen
  • Minst 18 år gammel

Hva du kan forvente

Som kafévert på Hygge kan du forvente et variert arbeid der noen dager er rolige og andre hektiske. Du har muligheten til å få et direkte innblikk i alt vi produserer og lære mer om surdeig. Du får også muligheten til å være involvert og selge ting du har vært involvert i å skape. For den rette personen kan det også være relevant at du får bake brød og boller fra bunnen av.

Søknad: 

Om du ønsker å bli en del av Hygge by Uteguiden, send et personlig brev & CV (begge som PDF) til info@surdeigsbakeriet.no

Arbeidssted – Stranda

Starttidspunkt – Umiddelbart

Stillingstype – På tilkalling og ved behov no, og fast i helger i sesongen

For mer informasjon
Jakob Skog
Baker og Café-ansvarlig
E-mail: info@surdeigsbakeriet.no