For sommeren 2022 ser vi en stor øke i etterspørselen etter våres sykkelturer. Vi ser derfor etter serviceinnstilt person som ønsker å være med å bidra på våres turer og på kontoret i Ålesund som sykkelassistent og reparatør.

Vi har baser i Ålesund, Valldal og Stranda – mesteparten av våres sykkelturer starter i Ålesund, og dette vil være din base.

Stillingen er sesongbasert, og varer fra Juni til August 2022. Ekstra arbeid på våren, og utover høsten kan være aktuelt.

Jobben som sykkelassistent og reparatør

Som sykkelassistent og reparatør i Uteguiden blir du en del av et aktivt team som alltid strekker seg ekstra langt for våres gjester. Som sykkelassistent kjører du følgebil underveis på våres ukesturer. Du står klar med drikke og lunsj til våres gjester og hovedguide, er klar med ekstra sykkel i bilen om uhellet skulle vere ute, og hjelper til med lasting og pakking av bagasje. Alt for å gjøre turen so bra som mulig for våres gjester. I tillegg følger det med reprasjoner og vedlikehold av heile sykkelparken våres på over 50 sykler, og utleie av utstyr og sykler fra kontoret i Ålesund.

Mesteparten av våres grupper er internasjonale, så du må kunne prata engelsk.

Vi søker følgende kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B
  • Enkel kunnskap om reparasjon og vedlikehold
  • Førstehjelpskurs
  • Lokalkunnskap
  • Natur, kultur, og miljøkunnskap

Personlige ferdigheter 

  • Kundefokusert og serviceinnstilt
  • Positiv og fokusert på høy kvalitet
  • Klar for lange dager ute på tur med gjester

Hva kan du forvente

Som en del av Uteguiden kan du forvente å arbeide med våres sykkelturer og vår sykkelpark. Det vil vere lange dager, der du vil tilbringe mye tid i lag med våre gjester. Du vil bu i lag med gjestene på hotell eller tilsvarende overnatting der du får dekket kost og losji.

Du blir en del av et erfarent team som har tilgang til mange gode utstyrsavtaler. Du kan forvente å få ta del i guide trening og sosiale sammenkomster. For den rette, og den som ønsker å knytte seg til oss i flere år, vil få støtte til kurs og videreutdanning. Det blir gode muligheter for å kunne utvikle seg til å bli sykkelguide. 

Søknad

Om du ønsker å bli en del av Uteguiden, send et personlig brev & CV (begge som PDF) til workforus@uteguiden.com

Arbeidssted – fra våres base i Ålesund

Starttidspunkt – Juni 2022

Stillingstype – sesong

For mer informasjon
Erlend K. Ringstad
Head of Guides & Manager Valldal
workforus@uteguiden.com