Våres sykkelturer er poppulære! Vi ser derfor etter enda en serviceinnstilt sykkelreparatør som ønsker å være med å bidra på våres turer og på kontoret i Ålesund. Vi vil ha et team av to sykkelrepratører i 2024.

Vi har baser i Ålesund, Valldal og Stranda – mesteparten av våres sykkelturer starter i Ålesund, og dette vil være din base.

Stillingen er sesongbasert, og varer fra midten av mai til midten av september 2024.

Jobben som sykkelassistent og reparatør

Som sykkelreparatør i Uteguiden blir du en del av et aktivt team som alltid strekker seg ekstra langt for våres gjester.  Din jobb vil vere å sørge for vedlikehold og reprasjoner av hele sykkelparken våres på over 70 sykler, samt utleie av utstyr og sykler fra kontoret i Ålesund. Det kan også bli behov for at du arbeider som sykkelassistent, der du kjører du følgebil underveis på våres ukesturer. Du står klar med drikke og lunsj til våres gjester og hovedguide, er klar med ekstra sykkel i bilen om uhellet skulle vere ute, og hjelper til med lasting og pakking av bagasje. Alt for å gjøre turen so bra som mulig for våres gjester.

Mesteparten av våres grupper er internasjonale, så du må kunne prate engelsk.

Vi søker følgende kvalifikasjoner

  • Førerkort klasse B
  • Kunnskap om reparasjon og vedlikehold
  • Førstehjelpskurs
  • Natur, kultur, og miljøkunnskap

Personlige ferdigheter 

  • Kundefokusert og serviceinnstilt
  • Positiv og fokusert på høy kvalitet
  • Klar for lange dager ute på tur med gjester

Hva kan du forvente

Som en del av Uteguiden kan du forvente å arbeide med våres sykkelturer og vår sykkelpark. Det vil vere lange og travel dager, der du gjør klar sykler til våres ukesturer, eller tar de imot etter tur.  

Du blir en del av et erfarent team som har tilgang til mange gode utstyrsavtaler. Du kan forvente å få ta del i guide trening og sosiale sammenkomster. For den rette, og den som ønsker å knytte seg til oss i flere år, vil få støtte til kurs og videreutdanning. Det blir gode muligheter for å kunne utvikle seg til å bli sykkelguide. 

Søknad

Om du ønsker å bli en del av Uteguiden, send et personlig brev & CV (begge som PDF) til workforus@uteguiden.com

Arbeidssted – fra våres base i Ålesund

Kontraktstart – Midten av mai 2024
Kontraktslutt – Midten av september 204

Stillingstype – sesong.

For mer informasjon
Erlend K. Ringstad
Head of Guides & Manager Valldal
workforus@uteguiden.com