Ålesund Adventure Center er Uteguiden sin møteplass og butikk i Ålesund. Her starter de fleste av våre guidede turer, i tillegg til at vi har utleie av sykler, kajakker, SUP og selger diverse utstyr som er kjekt å ha når en skal på tur.

Vi ser etter den som elsker service, har en følelse av orden og liker å spre hygge rundt seg. Det er viktig at du liker å jobbe selvstendig og har interesse for turer i fjellet, på sjøen og kjenner området godt. Arbeidet vil i hovedsak handle om å yte god service og være et godt vertskap, samtidig som du tar i et tak der det er behov.

Jobben som Velkomstvert

Som velkomstvert i Ålesund får du komme inn i et aktivt og internasjonalt miljø. Her strekker vi oss langt for å gi alle våres gjester gode og trygge opplevelser.

Arbeidet ditt består av å ta imot gjester, selge turer, leie ut utstyr, og ikke minst ha oversikt over hvilke turer som går hver dag og hvilke som har ledig plass. Det å gi gode råd og vere behjelpelig ovenfor både våre gjester og andre som kommer innom er viktig. Vi setter stor pris på om en ønsker å være involvert i å lage hygge i rommet, og ønsker å komme med forslag til interiørdesign og organsiering. Vi har både norske og internasjonale gjester og tilsette guider, og derfor er det et krav at du behersker både norsk og engelsk.

Ferdigheter vi ser etter

  • Interesse for aktive opplevelser i området
  • Takle stress og travle perioder
  • Data-kyndig og evne til å kunne sette seg inn i våres booking-system raskt.
  • Interessert i å skape «hygge»

Erfaring vi ser etter

  • Betjening av kassa-system og gjerne booking-program
  • Andre yrker i servicebransjen
  • Minst 18 år gammel

Hva du kan forvente

Som velkomsvert i Valldal kan du forvente variert arbeid der noen dager er rolige og andre hektiske i møte med våres gjester. Du får muligheten til å få et direkte innblikk alt vi tilbyr av opplevelser og aktiviteter, og får fri tilgang til å delta på aktiviteter med oss på fritiden. Konseptet vårt er under utvikling – ta kontakt om du lurer mer på hva det skal bli.

Søknad: 

Om du ønsker å bli en del av Uteguiden, send et personlig brev & CV (begge som PDF) til workforus@uteguiden.com

Arbeidssted – Ålesund

Starttidspunkt – Mai / Juni 2024 – kan tilpasses for den rette personen.

Stillingstype – Sesong mai/juni til august/september.

For mer informasjon

Erlend K. Ringstad
Head of Guides & Manager Valldal
E-mail: workforus@uteguiden.com