Molde

Når du legger reisen din til Molde er sjansen stor for at du får med deg flere opplevelser enn på de fleste andre steder. Molde ligger midt mellom attraksjoner som Ålesund, Trollstigen, Atlanterhavsvegen og Kristiansund. Her er aktivitetstilbudet innen rekkevidde fra høyt opp på de luftige fjell, via en lun fjord og ut på åpent hav, til by- og kulturliv tett på sjøen. I Molde får hele deg det du trenger av frisk luft, et trivelig byrom og godt selskap. – Og du kommer deg til disse små eventyrene på kort tid.

Molde

Stedet for kortreiste opplevelser

I Molde kan du skreddersy din egen drømmeferie. Enten det består av naturbaserte opplevelser som kajakk, sykkel, fjellturer, sjøbad og hengekøyeovernatting – eller bylivets gleder som å nyte en nylaget kaffe på en stemningsfull café, vandre langs butikker på gateplan imens du kjenner fjordlufta fylle kroppen, spise på spennende restauranter eller bli revet med av stemningen på konsert. I Molde får du bylivets bekvemmeligheter liggende tett på fantastiske naturopplevelser.

Uteguiden åpner ny base på Molde våren 2024 og kommer med et variert aktivitetstilbud både til individuelle og grupper. Flere produkter vil blir gjort tilgjengelig utover sesongen.

Adresse
Hamnegata 12, 6413 Molde

Aktiviteter i Molde

Fra mai til oktober

Overnatting i Molde

Ta kontakt så syr vi sammen en pakke for deg, inkludert aktivitet og overnatting!

Vi anbefaler gjerne det rette overnattingsstedet for deg når du skal til Molde. Molde Fjordhotell ligg sentralt til med tanke på aktivitetene vi tilbyr, men vi kan også anbefale flere andre unike oversnattingssteder. For å få de beste prisene på overnatting, ta kontakt med oss så setter vi sammen en pakke for deg!

Samarbeidspartnere

Skal du til Molde så anbefaler vi å sjekke ut disse også

Sveggvika

Sveggvika Gjestehus ligger idyllisk til på Averøy veldig nært Kristiansund og Atlanterhavsveien. Gjestehuset er en restaurert klippfiskfabrikk fra begynnelsen av 1900, som ligger helt i sjø- og havkanten med fantastisk utsikt over havet og til fjellene rundt.

Sveggvika Guesthouse