I ukene fremover skal du få møte noen av våre faste ansatte som ser til at ting fungerer her til daglig på Uteguiden. Først ut er Nico Bourdillat som er den første fast ansatte i Uteguiden etter Oscar som startet firmaet i 2012.
 
Hvilken er din favorittaktivitet?
 
Den er ikke lett, men i Norge og Sunnmøre har vi heldigvis flere sesonger som gjør at vi kan ha flere favoritter :). Men, jeg vil si at min favorittaktivitet er å komme seg opp på toppen av et fjell for å nyte utsikten, naturen og stillheten. Enten det er på topptur med ski på vinter, fjelløping eller sykkel på sommeren. Ut på tur aldri sur!
 
Hva vil du bli bedre på?
 
Ønsker å bli bedre på å være ute i naturen over flere dager, sove i telt, lage mat ute og ha lange dager ute på tur. Gjerne som bikepacking tur på sommeren eller en vinter expedition på ski!
 
Korleis endte du opp i Uteguiden?
 
Traff Oscar i 2017 når jeg flyttet fra Oslo til Sunnmøre. Var så heldig å få ta over satsingen i Ålesund. Det har blitt et eventyr med mange timer både på kontoret og ute på tur 🙂
 
Hvor kommer du fra?
 

Jeg kommer fra Frankrike, Nevers, en småby i Bourgogne. Flyttet til Oslo i 2010 og til Sunnmøre i 2016. Ser ut at jeg blir boende her en stund til 🙂

Foto: Simon Sjøkvist