The Classic Fjord Tour

Pris fra 34900 NOK
Neste dato
01 Jun 2020
Varighet
7 dager
Gruppestørrelse
4-10 personer
Nivå
Medium

7 dager med noe av det beste du finner av landeveissykling i Norge.

The Classic Fjord Tour

The Classic Fjord Tour tar deg med på en landeveissykkeltur gjennom et vakre fjordlandskap på Vestlandet. Gjennom hele denne turen får du oppleve store kontraster, fra å sykle opp den velkjente Trollstigen i Geiranger til å sykle med havbrisen i fleisen, langt ute i havgapet på noen vakre øyer. Vi vil overnatte på autentiske fiskerhytter, tradisjonelle luksus hoteller og holde energinivået oppe ved å nyte lokalmat fra ferske råvarer.

Denne turen passer for aktive personer som har sykkelerfaring fra før og ønsker å teste deres grenser eller for den erfarne syklisten som ønsker å begi seg ut på et nytt eventyr og treffe andre sykkelglade mennesker på denne unike turen.

Pris fra

34900 NOK

Inkludert i prisen

  •   1 Guide/assistent pr 5 pax
  •   Alle transporter på turen
  •   Transfer t/r Ålesund
  •   Snacks på turene
  •   Alle måltider i løpet av turen
  •   6 netter på hotell

Utstyrsliste

    Ikke noe spesielt

Våre guider

Vi har bygd opp et unikt nettverk av guider her i området som gjør alt for å gi deg gode opplevelser på ditt besøk hos oss. Vi har lokale guider men og mange som kommer fra andre områder i Norge og utlandet - noe som skaper en veldig god atmosfære. Det som er felles for alle våre guider er at dei har et ønske om å gi deg et minne for livet.
Alle instruktører som vi bruker på kurs er utdanna gjennom NORTIND, Norskt Fjellsportforum, SLAO , AAA (American Avalanche Association), CAA, dette gir deg som kursdeltaker en trygghet i nivåen på de kurs som vi arrangerer.

Book Now