Fra våre aktivitetssenter i Ålesund og Stranda leier du ski som nybegynner og ekspert. Vi arbeider med noen av markedets beste merkevarer innen topptur, noe som sikrer deg gode opplevelser. Du booker enkelt online på rental.uteguiden.com og kan velge å hente opp hos oss eller få utstyret levert på døra. Våre ulike modeller med toppturski passer like godt for en dag i skianlegget på Stranda som på topptur med våre guider.
Vi har nesten 40 par med ski og sko i ulike størrelser for å finne frem akkurat riktigt utstyr til deg. Vi tilbyr og utleie av toppturski for barn!

Toppturutstyr til utleie 

Vi har brukt utstyr fra Dynafit til utleie helt siden vi startet Uteguiden i 2012 og syns fortsatt at dei er overlegne konkurrentene. Bindingene har ikke noen store konkurrenter og fungerer utruleg bra og er veldig slitesterke. Vi prøver alltid å tilpasse utbudet vårt etter kundenes ønsker og har derfor valgt noen ulike modeller av ski og sko som du kan lese mer om her nedafor. Vi leier og ut splitboards, skredutstyr, skarejern, isøkser, skredsekker, stegjern og mye mer.

Hvis du er på jakt etter en guide for toppture så booker du det enklest her direkte på nettsiden vår —-> Guidede toppturer på Sunnmøre eller sjekker ut noen av våre faste turer

Øvrig utstyr for utleie

Vi tilbyr sjølvsagt mye annet bra utstyr for utleie, på våre senter finner du følgende; kajakker, SUP-brett, tørrdrakter, soveposer, sykler, campingutstyr og mye mer. Alt utstyr finner du online på rental.uteguiden.com

Oversikt på våre utleie ski


Free 97 

Super allroundski i mellombrede, for de som setter nedfarten i høysetet ved toppturer. Double elipse rocker sørger for at skien kjører godt under alle slags snøforhold. 97mm midtbredde og 1530gr i 177cm lengde gjør dette til en glimrende kjøreski. Skiene er forutsigbare og intuitive, og er svingvillige og kvikke. Ride Tip med karbon for optimalisert demping av vibrasjoner; bra ved vekslende føre da du ønsker en forutsigbar og stabil ski. Denne skien har vi i herre og damemodell.

Hvem passer denne for?

Frikjøringsorienterte toppturentusiaster som ønsker ei lett allround-frikjøringsski til topptur.

Tour 88 w´s

Dynafits mest allsidige ski for topptur. Lett og god kjøreski for de som ønsker en effektiv ski for oppturen og nedkjøringen. Denne er spesielt tilpasset damer med en litt mykere kjerne enn herreutgaven. Integrert aluminiumstupp for presisjon og vibrasjonsdemping. 3D-fresing for reduksjon av masse uten å redusere de gode kjøreegenskapene.

Oversikt på våre utleie sko

Vi bruker to modeller fra Dynafit, Hoji og Radical.

Hoji PX & PX Women´s

En støvel med uslåelig gåutslag, men samtidig med progressiv, pålitelig og forutsigbar fleks. Fantastiske gåegenskaper kombineres med like gode kjøreegenskaper.
Skallet er lagd i Pebax plast, og sikrer en stiv fleks og som er godt egnet til frikjøringsretta topptur.
HOJI-støvelen er et prosjekt utviklet av Hoji selv og Dynafit-bindingens far, Fritz Barthel.
Radical
Radical er siste utgave i seiersrekka med Hoji-støvler. Denne versjonen har fått en rekke oppdatering og er bedre enn noen gang. I tillegg til forbedret passform, lavere vekt og en mer solid konstruksjon, kommer den nå med “leppe” foran som gjør den kompatibel med de aller fleste toppturbindingene på markedet..
Lei av knote med kalde fingre og tungvint låsemekanisme og spenner på toppen? Radical er utstyrt med det velkjente Hoji Lock System som lar deg ikke bare skifte fra gåmodus til skimodus med en enkel bevegelse, men gir også støvlene et unikt gåutslag. Kjøreegenskapene på Radical er udiskutabelt svært gode og du kan kombinere støvlene med nesten hvilken som helst av ski.

Sjekk ut alt vårt utstyr på rental.uteguiden.com