Fra våre aktivitetssenter i Ålesund og Stranda leier du ski som nybegynner og ekspert. Vi arbeider med noen av markedets beste merkevarer innen topptur, noe som sikrer deg gode opplevelser. Du booker enkelt online på rental.uteguiden.com og kan velge å hente opp hos oss eller få utstyret levert på døra. Våre ulike modeller med toppturski passer like godt for en dag i skianlegget på Stranda som på topptur med våre guider.  
Vi har nesten 40 par med ski og sko i ulike størrelser for å finne frem akkurat riktigt utstyr til deg. Vi tilbyr og utleie av toppturski for barn!

Toppturutstyr til utleie 

Vi har brukt utstyr fra Dynafit til utleie helt siden vi startet Uteguiden i 2012 og syns fortsatt at dei er overlegne konkurrentene. Bindingene har ikke noen store konkurrenter og fungerer utruleg bra og er veldig slitesterke. Vi prøver alltid å tilpasse utbudet vårt etter kundenes ønsker og har derfor valgt noen ulike modeller av ski og sko som du kan lese mer om her nedafor. Vi leier og ut splitboards, skredutstyr, skarejern, isøkser, skredsekker, stegjern og mye mer.  

Hvis du er på jakt etter en guide for toppture så booker du det enklest her direkte på nettsiden vår —-> Guidede toppturer på Sunnmøre 

Øvrig utstyr for utleie

Vi tilbyr sjølvsagt mye annet bra utstyr for utleie, på våre senter finner du følgende; kajakker, SUP-brett, tørrdrakter, soveposer, sykler, campingutstyr og mye mer. Alt utstyr finner du online på rental.uteguiden.com 

Oversikt på våre utleie ski


Beast 98 

Super allroundski i mellombrede, for de som setter nedfarten i høysetet ved toppturer. Double elipse rocker sørger for at skien kjører godt under alle slags snøforhold. 98mm midtbredde og 1530gr i 177cm lengde gjør dette til en glimrende kjøreski. Skiene er forutsigbare og intuitive, og er svingvillige og kvikke. Ride Tip med karbon for optimalisert demping av vibrasjoner; bra ved vekslende føre da du ønsker en forutsigbar og stabil ski.

Hvem passer denne for?

Frikjøringsorienterte toppturentusiaster som ønsker ei lett allround-frikjøringsski til topptur.

Tour 96

Tour 96 dekker et vidt spekter og er en perfekt ski for deg som ser etter ett par som skal gjøre alt. Med 96mm midtbredde og 1500gr i 175cm takler den det meste av forhold. Skia er leken og flyter godt på dagene med dyp snø. Den lette, men stive poplar-paulownia trekjernen gjør deg i stand til å kjøre stadig mer krevende nedfarter. 3D-fresing for reduksjon av masse uten å redusere de gode kjøreegenskapene.

Hvem passer denne for?

For de som vil ha en superlett og lettkjørt ski som også har god flyteevne i djupsnø.

Tour 88 

Dynafits mest allsidige ski for topptur. Lett og god kjøreski for de som ønsker en effektiv ski for oppturen og nedkjøringen. Denne er spesielt tilpasset damer med en litt mykere kjerne enn herreutgaven. Integrert aluminiumstupp for presisjon og vibrasjonsdemping. 3D-fresing for reduksjon av masse uten å redusere de gode kjøreegenskapene.
 

Beast 108
Ei ski for de som setter nedkjøringa i høysetet. Med double elipse rocker vil denne flyte på de beste pudderdagene, og samtidig levere ved gønning på mer karakterbyggende føre. Med 108mm midtbredde og 1750gr i 181cm sparer du krefter oppover og kan gi full gass ned favoritt facen. Skia er forutsigbar og intuitiv, har suveren balanse og er leken til alt slags kjøring. Ride Tip med karbon kjerne for optimalisert demping av vibrasjoner; bra ved vekslende føre da du ønsker en forutsigbar og stabil ski.

Oversikt på våre utleie sko  

Vi bruker to modeller fra Dynafit, Neo og Hoji. 

Hoji PX & PX Women´s

En støvel med uslåelig gåutslag, men samtidig med progressiv, pålitelig og forutsigbar fleks. Fantastiske gåegenskaper kombineres med like gode kjøreegenskaper.
Skallet er lagd i Pebax plast, og sikrer en stiv fleks og som er godt egnet til frikjøringsretta topptur.
HOJI-støvelen er et prosjekt utviklet av Hoji selv og Dynafit-bindingens far, Fritz Barthel.
 
Neo PU & PU Women´s

NEO PU er allrounderen i sortimentet til Dynafit, og er en perfekt støvel for deg som søker komfort, brukervennlighet og støtte. Støvelen har komfortabel og romslig lest – med godt gåutslag i ankelen. Du skifter raskt og enkelt mellom gå- og kjøremodus.
Støvlen er støpt i PU-plast. Dette gir en progressiv fleks framover, og en forutsigbar støvel.

Sjekk ut alt vårt utstyr på rental.uteguiden.com