Skoleklasser og lag

Skal du på tur med klassen, fotballaget eller en annen klubb/organisasjon? Uteguiden kan lage et opplegg med tilpassede aktiviteter, slik at alle får en hyggelig og spennende opplevelse.

Aktiviteter

Rafting og juving er svært populære aktiviteter for grupper hvor alle er 15 år eller eldre. Klatring og guidet tur i havkajakk passer for grupper ned til ti års alder, og aktivitetene kan tilpasses nivået på hver enkelt deltaker.

Vi kan tilby opplevelser for grupper på seks personer eller mer, hvor alle aktivitetene er lagt opp slik at gruppen er samlet stort sett hele tiden.

Overnatting og mat

Det rimeligste alternativet er overnatting i telt i leiren ved Valldal Camping. Her har du tilgang til alle nødvendige fasiliteter og flere store telt som rommer til sammen 40 personer, benker, bord og grill under tak. Her ligger alt til rette for en trivelig kveld!

Om dere ønsker mer komfort, kan en natt i hytter med høy standard være et alternativ. Disse er utstyrt med dusj, tv, kjøl, frys og det meste man trenger. Vi har mange gode samarbeidspartnere som kan tilby ulike alternativer både i Valldal, på Stranda og i Ålesund.