No er sesongen snart igang her på Sunnmøre og vi ser et økt interesse for våre skredkurs i 2020. Derfor har vi satt opp en liste med de skredkurs som vi har planlagt så langt for kommende vinter. Vi tilbyr både 2 dagers grunnkurs og 3 dagers videregående kurs i tillegg dagskurs. I tillegg arrangerer vi mye private kurs for vennegjeng, bedrifter etc. så tek gjerne kontakt med oss hvis dere er på jakt etter noe annet opplegg. 

Kontakt oss på Uteguiden

Hvis dere har lyst på litt mer kunnskap om skred ville jeg anbefalt dere å sjekke ut det vi skrevet om vår skredskule tidligere. Her har du mulighet til å lære mye før du bestemmer deg for å ta en skredkurs i 2020. Vi har de siste årene arrangert mye skredkvelder i Norge og møter gjerne opp hos akkurat dere hvis dere har lyst på det, bare ta kontakt for et pristilbud.

Skredkurs 2020

3-5 Januar 2 dager skredkurs

17-19 Januar 2 dager skredkurs

31 Januar – 2 Februar 2 dager skredkurs

14-16 Februar 2 dager skredkurs

14-16 Februar 3 dagers videregående skredkurs

28 Februar – 1 Mars 2 dager skredkurs

28 Februar – 1 Mars 3 dagers videregående skredkurs

Hvilket skredkurs skal jeg velge?

Mange lurer på hvilket skredkurs enn skal velge da det er mange som tilbyr kurs der ute. Jeg ville anbefalt dere å gå for et skredkurs med noen som har gode referenser og der det tydleg fremgår hvilken kunnskap instruktører har, det er den beste garantien for at akkurat du for en god opplevelse. Stedet som kurset arrangeres på er ikke like viktig, snø er snø uansett hvor du drar på ski og det er mer ulike klimazoner som styrer hvilken typ av skredproblem vi får heller enn hvis det er sted A eller B. Men alt dette er nettopp ting du lærer på en skredkurs med oss i Uteguiden!

Håper vi ses i vinter!

Hilsen, Oscar – Skredekspert, Uteguiden.com 

Kontakt oss på Uteguiden