Høsten er på plass på Sunnmøre og det begynner å bli på tide å planlegge vinterens turer. For gode og trygge opplevelser er sjølvsagt kunnskap grunnleggende – det får du på et skredkurs med oss. 
Her har vi satt opp en liste med dei kursene vi har satt opp i sesongen 2021. Vi tilbyr både 2 dagers grunnkurs og 3 dagers videregående kurs i tillegg dagskurs. I tillegg arrangerer vi mye private kurs for vennegjeng, bedrifter etc. så tek gjerne kontakt med oss hvis dere er på jakt etter noe annet opplegg. 

Kontakt oss på Uteguiden

Hvis dere har lyst på litt mer kunnskap om skred ville jeg anbefalt dere å sjekke ut det vi skrevet om vår skredskule tidligere. Her har du mulighet til å lære mye før du bestemmer deg for å ta en skredkurs i 2020. Vi har de siste årene arrangert mange skredkvelder i Norge og fikk i 2020 lansert våre første digitale skredkveldar. 

Vi har en stor nyhet for kursene våre i 2021 og det er at den første kvelden blir en digital utgave der det blir en presentasjon og et kortere test 

Skredkurs 2020/2021

5-6 Desember, sted: Bjorli 2 dagers skredkurs

12-13 Desember, sted: Hemsedal 2 dagers skredkurs

19-20 Desember, sted: Stranda 2 dagers skredkurs

2-3 Januar sted: Stranda 2 dagers skredkurs

2-3 Januar sted: Hemsedal 2 dagers skredkurs

9-10 Januar sted: Stranda 2 dagers skredkurs

9-10 Januar sted: Bjorli 2 dagers skredkurs

16-17 Januar sted: Hemsedal 2 dagers skredkurs

23-24 Januar sted: Stranda 2 dagers skredkurs

30-31 Januar sted: Åndalsnes 2 dagers skredkurs

 

6-7 Februar sted: Stranda 2 dagers skredkurs 

22-23 Februar (vinterferie) sted: Hemsedal 2 dagers skredkurs

24-25 Februar (vinterferie) sted: Hemsedal 2 dagers skredkurs

24-25 Februar (vinterferie) sted: Stranda 2 dagers skredkurs

26-27 Februar (vinterferie) sted: Bjorli 2 dagers skredkurs

26 – 28  Februar sted: Stranda 3 dagers videregående skredkurs

Hvilket skredkurs skal jeg velge?

Mange lurer på hvilket skredkurs enn skal velge da det er mange som tilbyr kurs der ute. Jeg ville anbefalt dere å gå for et skredkurs med noen som har gode referenser og der det tydleg fremgår hvilken kunnskap instruktører har, det er den beste garantien for at akkurat du for en god opplevelse. Stedet som kurset arrangeres på er ikke like viktig, snø er snø uansett hvor du drar på ski og det er mer ulike klimazoner som styrer hvilken typ av skredproblem vi får heller enn hvis det er sted A eller B. Men alt dette er nettopp ting du lærer på en skredkurs med oss i Uteguiden!

Håper vi ses i vinter!

Hilsen, Oscar – Skredekspert, Uteguiden.com 

Kontakt oss på Uteguiden