Tidligare kunder

v

Peter Hagren, toppturuke 2013 og 2014

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år.

v

Per Hazelius, frikjøring Stranda - 2013

Vi var alla trötta och mycket nöjda efter gårdagens strapats – så stort tack för en bra dag Oscar! Jag hoppas att vi får anledning att utnyttja era tjänster snart igen i Stranda:)

v

Espen Telvik, 2,5 dags skredkurs - 2015

Urpu utstråler kunnskap og innbyr til tillit. Jeg føler meg mye bedre rustet for fremtidig toppturer, både når det gjelder redning, tolke terrenget og veivalg/…/.Så alt i alt et svært bra opplegg.

v

Morten Aarnæs, Frikjøring februar – 2015

Takk for en helt uforglemmelig dag i bakken, vi stor-koste oss og du gjorde dagen helt rå!

Vinteren 2012/2013 jobbet vi i lag med Salomon Freeski tv når de var her for å spille inn sin “Fjord Norway”-episode. Her kan dere se resultatet fra opptaket på Sunnmøre med kjøring av Greg Hill, Andreas Fransson og Chris Rubens.

 

I forbindelse med innspillingen av Field Productions film Supervention fikk vi oppdraget å bidra med guide for Ski & Sail segmentet fra Hjørundfjorden. Kjørere i denne episoden var Terje Håkonsen, Åsmund Thorsen og Torgrim Vole.
Båten vi brukte til innspillingen er den samme som vi bruker til våre Ski & Sail konsept.

Book din ski & sail tur med oss her

I januar 2013 guidet vi gjengen i Warren Miller Ent. i Sogndal, Stryn og på Sunnmøre. Warren Miller er verdens eldste skifilmsselskap og lagde første film i 1950. Skikjørare under denne episoden var flerfaldig frikjøringsverdsmester Aurelien Ducroz og Kayleen Richardson.
Høsten 2013 var Peak Performance her for å lage reklame til sin «Active Collection Spring 2014″, vi hjalp dem med alle locations, sikkerhet og gjennomføring her på plass i forbindelse med det.