Stisykling

Sunnmøre - Stryn

Sykling

Vi tilbyr et godt utvalg av sykkelturer fra vårt aktivitets senter på Stranda, alt for familien som vil ha en halvdags tur til den som vil ha en større utfordring med tøff stisykling. Kontakt oss for et tilbud!

Stisykling Stranda

Området rundt Storfjorden har vært kjent for sin stisykling i mange år med mye teknisk og bratt sykling. Her tilbyr vi turer for dei som virkelig vil utfordre seg sjølve og prøve noe nytt. Hvis du vil ha en dagstur eller flere dager er helt opp til deg. Vi kan kombinere lift basert sykling på Strandafjellet med klassisk toppturssykling. Fra Stranda er det kort vei over til Stryn og det går fint å kombinere noen dager her med turer rundt Stryn. Vi har i tillegg sykler fra Rocky Mountain til utleie for den som ikke har egen sykkel.

Sykling Stranda

Det er variert sykling på Stranda, og vi tilbyr en tur for alle, med start på Strandafjellet skisenter. Vi sykler på sti, langrennsløype og skogvei, og får med oss super utsikt på veien! Vi ender opp i Stranda sentrum. Turen er for alle, og du trenger ikke å ha med egen sykkel. Vi har hardtail stisykler i ulike størrelser. Kanskje er dette turen som gir mersmak på stisykling!

Pris: 850,-

Book Now!

Sykle over Flofjellet

Å sykle over Flofjellet er en klassiker om du er på vestlandsferie! Denne turen går langs en gammel ferdselsåre som bandt Sunnmøre sammen med Stryn, Nordfjord og videre mot Gudbrandsdalen. Teknisk er turen enkel, først sykler vi oppover dalen mellom gårdene i Hellesyltbygda, og videre over selve Flofjellet går turen på en gammel fjellvei. Området er fredfullt og vakkert, med stille vann og gamle sætrer.

Hele turen fra Hellesylt og over til Oppstryn er på omkring 40 km og tar ca 4-6 timer. Høyeste punkt er på 550 moh. Vi sykler ofte fra Hellesylt og snur før det begynner å bikke nedover mot Oppstryn. På den måten kommer vi tilbake til utgangspunktet. Turen kan kombineres med besøk i Geiranger, siden det går ferge mellom Hellesylt og Geiranger.

 Pris: 1100,-

Book Now!

Kontakt oss for din sykkeltur.