2 dager med kajakk i Geirangerfjorden

Vil du være med oss en 2 dager kajakktur i et dramatisk landskap, padle inn  Geirangerfjorden som er på UNESCO verdensarvliste. En guidet tur som starter fra vårt aktivitetssenter i Hellesylt og avsluttes i Geiranger. Du velger selv om du vil bli igjen i Geiranger eller om du vil være med tilbake til Hellesylt med Fjord Norway Cruise.

Vi padler fra Hellesylt til Geiranger, vi stopper langs fjordkanten, spiser lunsj, nyter en deilig middag på kvelden rundt et koselig bål. Camper rett ved fjorden og kanskje vi ser fugler, fisk som hopper i fjorden eller noen av verdens største cruisebåter som kjører forbi.

Denne dagen padler vi sakte innover fjorden.

Første dag vil dere møte guiden i Hellesylt, her gir guiden deg noen korte instruksjoner om utstyret vi skal bruke og en gjennomgang av hvordan de kommende dagene blir. Vi setter oss i kajakkene, padler fra Hellesylt og til fjordarmen hvor du vil se innover Geirangerfjorden. Denne dagen padler vi sakte innover fjorden før vi tar lunsj ved fjordkanten. Etter lunsj vil vi padle nærmere de 7 søstre som er navnet på de velkjente fossepartiet som Geirangerfjorden er så kjent for. Vi fortsetter noen timer til før vi finner oss en fin plass å camper for natten. Vi spiser en god middag, nyter kontrastene av dype fjorder, høye fjell og kanskje et cruiseskip som passerer oss.

Våkne opp til verdens vakreste utsikt!

Før vi setter i gang med dagens etappe, spiser vi en deilig frokost. I det vi nærmer oss vil du merke at fjorden blir smalere når vi nærmer oss Geiranger. Dette er siste etappe så vi padler bare noen timer før vi kommer frem til Geiranger. Når vi kommer frem så velger du selv om du vil bli med oss tilbake med Fjord Norway Cruise til Hellesylt, eller om du vil fortsette ferien fra vakre Geiranger.

Included in the price
  • Guide
  • Kayak
  • Paddle
  • Spraydeck
Equipment list
Important info

Difficulty 
Easy – This tour is doable for everyone.

It´s great to have some dry clothes with you because you can get wet with out tipping over.

What are you waiting for?

Book your adventure today!

More activities

Activity centre - Ålesund

Visit our Ålesund activity centre

We have our activity centre in Ålesund on Brunholmen just beside brosundet just in walking distance from many of the hotels in the city. Link to google maps.