Trugetur på Stranda

Truger er et av de beste fremkomstmidlene når det er snø, om du ikke er så trygg på ski. Vi bruker å si – viss du kan gå så kan du også bruke et par truger. Trugene vil gi deg en følelse av å flyte på snøen, og gi deg en følelse av å gå akkurat der du måtte ønske, vandre rundt i skogen eller i fjellet.

Vi møtes på aktivitetssenteret, hvor dere vil få utdelt truger og staver, alt utstyret du trenger for en perfekt tur. Deretter vil vi kjøre opp til startpunktet.

På denne turen er det stor sannsynlighet for å se dyreliv, kanskje vil vi se harer, rådyr eller ryper, som er ligger gjemt i snøen. Halvveis gjennom turen vi vil komme til Meraftahornet der du vil få en majestetisk utsikt over Stranda og panoramautsikt over fjord og fjell.

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
23/9 – plasser igjen

Viktig info
Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer
Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring i fjellmiljø og offpiste.

Utstyrsliste

Inkludert i prisen
  • Guide
  • Skredutstyr
  • Skredsekk

Hva syns våre gjester?

«Takk for en helt uforglemmelig dag i bakken, vi stor-koste oss og du gjorde dagen helt rå!» –Morten Aarnæs, Frikjøring, februar – 2015

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

Vi har gode kontakter på overnatting alle steder vi guider og holder kurs, kontakt oss så lager vi en pakkepris. Sjekk gjerne ut siden til vår lodge på Stranda.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Stranda Skisenter - Norges beste offpistanlegg i følge FriFlyts lesere 2015.

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) Køpenhavn Kastrup(daglig) med SAS Avgang Køpenhavn til Ålesund (Man-fre 12:45/Sun 14:10) Avgang Ålesund til Køpenhavn (Man-fre 14:50/Sun 16:15) London Gatwick (Man/fre) med Norwegian Avgang London Gatwick til Ålesund (Man/Fre 11:35) Avgang Ålesund til London Gatwick (Man/Fre 15:10) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda