Art Nouveau – kajakktur i byen

Den perfekte turen for den uerfarne padleren eller dem som vil ha en annerledes introduksjon til Art Nouveau byen Ålesund. Vi har fleksible avganger, hvilket gir deg muligheter til f.eks. en ettermiddagstur eller padling i solnedgang. Ta kontakt hvis dere er interessert i en tur utafor de faste tidene.

Våre guider forteller om byen Ålesund og mange spennende historier fra området. I tillegg stopper vi på flere steder der det er muligheter for å få tatt flotte bilder.

Oppmøte på vårt aktivitetssenter på Brunholmen i Ålesund hvor vi har et perfekt utgangssted for kajakkturer. Her får du alt utstyret for dagen og vi har en sikkerhetsgjennomgang før vi kommer oss i vannet.

Vi har både singel og dobbelkajakker, på den måten blir padling med oss en god opplevelse for både familier, uerfarne og mer erfarne padlere.

}

Varighet

2,5 time

Alder

5 og oppover

Sesong

Mai – September

Viktig info

Vanskelighetsgrad 
Lett – Det her er en tur som passer alle og ikke krever tidligere erfaring fra kajakk.

Utstyrsliste
Inkudert i prisen
  • Guide
  • Kajakk
  • Alt øvrig kajakkutstyr

Hva syns våre gjester?

Vi tre jentene i det siste taulaget som hadde Håvard som guide er skikkelig fornøyd med turen. Håvard var en kunnskapsrik og veldig hyggelig guide – Nadine Humlen, Lodalskåpa 2015

Les hva våre andre gjester syns

Flere aktiviteter

Ålesund Activity centre

Besøk vårt guidekontor i Ålesund

Vi har vårt guide kontor i Ålesund på Notenesgata 3, rett ved Brosundet med gangavstand fra alle hotellene i Ålesund. Lenke til google maps.