Fjelltur til Saksa

En av våre absolutte favoritter! En av grunnene er panoramautsiken. Fjellet ligger ved et nes der Hjørundfjorden deler seg, og har fjord på tre kanter. Herfra ser du helt inn til enden av Hjørundfjorden, inn Norangsfjorden og ut til Ålesund.

Vi starter dagen i den vesle bygda Urke nede ved Norangsfjorden. Stien er fin og siste del som tidligere gikk i løs ur ble i 2015 fikset opp av sherpaer fra Nepal. Steinene ble ryddet til fine trappesteg, slik at denne delen ikke lenger er løs og utsatt.  

Utifra toppen nyter vi kanskje noe av områdets flotteste utsikter ned over Hjørunfjordkrysset. Fra toppen er det og muligheter for å fortsette videre innover Hjørundfjordegga – ta kontakt for et tilbud på den turen.

Pris fra: 1199 kr

Neste tur/kurs
23/9 – 8 plasser igjen

}

Varighet

3-5 timer

Sesong

Mai – Oktober

Alder

6 og oppover

Inkludert i prisen
  • Guide
Utstyrsliste

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år. – Peter & Karin Hagren, toppturuke 2013 og 2014

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Urke

Denne turen starter i Urke, midt i Hjørundfjorden. Hit reiser du enklest med bil. Hvis du vil ha transport fra hotellet der du bur, fikser vi med det og.