Trugetur med overnatting på Patchellhytta.

La oss vise deg våre skjulte skatter gjennom en to-dagers fjelltur i vakre Sunnmøresalpene. Dette er en tur for dere som vil oppleve vinter i fjellet, med overnatting på en koselig hytte i. Blir du med?

Dag 1. 1-8 km og 400 høydemeter.

Vi møtes på vårt aktivitetssenter i Stranda sentrum, hvor vi vil gå gjennom detaljer før turen og få utdelt alt utstyret du trenger. Første dagen vil vi gå opp fra Engset og gå langs Engesetelven, gjennom Habostaddalen og videre inn mot fjellet. Fokuset den første dagen vil være å lære seg å bruke truger og staver.

Når vi kommer frem til Patchellhytta, som ligger ved foten av det velkjente fjellet Slogen, dronningen av Sunnmørsalpene, vil guiden fyre opp i peisen og viser dere rundt. Den opprinnelige Patchellhytta ble bygget av den Britiske oppdageren og norgesvenn C.W Patchell. Dere slapper av og nyter varmen fra peisen, mens guiden tilbereder middag.

Dag 2. 2-9 km 100 høydemeter

Vi tilbringer natten i koselige køyesenger og gjør oss klar til en ny dag med flere opplevelser. Etter frokost går vi gjennom Langseterdalen mot det litte tettstedet Urke. Fra stien har vi fin utsikt opp mot Smørskredtindene og Slogen. På slutten av denne turen, fortjener vi et varmt og godt måltid, og vi avslutter derfor reisen på det historiske hotellet Union Øye, som ligger rett ved Hjørundfjorden.

På denne turen tar vi med det som er nødvendig av utstyr og mat, så du trenger ikke tenke på det. Du trenger ikke pakke noe ekstra bortsett fra dine egne ting, men sjekk gjerne pakkelisten vår så du ikke glemmer noe viktig. Husk å ta med snacks og en matbit, for en uforglemmelig tur sammen med oss.

 

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
20/8 – plasser igjen

Book Now
Viktig info

Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

 

Forsikringer
Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring i fjellmiljø og offpiste.

Utstyrsliste
Inkludert i prisen

 

  • Guide
  • Truger
  • Staver
  • Middag første dag
  • Frokost andre dag
  • Overnatting
  • Transport til startpunkt
  • Transport tilbake til Stranda

Hva syns våre gjester?

«Takk for en helt uforglemmelig dag i bakken, vi stor-koste oss og du gjorde dagen helt rå!» –Morten Aarnæs, Frikjøring, februar – 2015

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

Vi har gode kontakter på overnatting alle steder vi guider og holder kurs, kontakt oss så lager vi en pakkepris. Sjekk gjerne ut siden til vår lodge på Stranda.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Stranda Skisenter - Norges beste offpistanlegg i følge FriFlyts lesere 2015.

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) Køpenhavn Kastrup(daglig) med SAS Avgang Køpenhavn til Ålesund (Man-fre 12:45/Sun 14:10) Avgang Ålesund til Køpenhavn (Man-fre 14:50/Sun 16:15) London Gatwick (Man/fre) med Norwegian Avgang London Gatwick til Ålesund (Man/Fre 11:35) Avgang Ålesund til London Gatwick (Man/Fre 15:10) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda