Utfordre deg sjølv med et adrenalinfyldt eventyr!

Isklatring på Stranda skisenter

Test din teknikk, smidighet og styrke på isklatring med oss på Strandafjellet, midt i skianlegget har vi optimale forhold for isklatring.

Dette er en aktivitet som passer alle, vi har klatret her med barn, bedrifter, idrettslag, privatpersoner i alle aldrer.Vi klatrer med topptau for at klatringen skal være så sikker som mulig. Med hjelp fra våre kyndige instruktører får du en dag du sent vil glemme!

Tenk på at det ofte blir kaldt når en står og venter på sin tur til å klatre – så ta med mye varme klær. Det er enklest å klatre i alpinstøvler hvis en ikke har klatrestøvler, viktigst er at sålen på skoen er stiv når en klatrer is.

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
23/9 – plasser igjen

Viktig info

Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer
Husk å sjekke så at din forsikring dekker klatring i fjellmiljø.

Inkludert i prisen
  • Guide
  • Klatresele
  • Stegjern
  • Hjelm
  • Isøkser

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år.
– Peter & Karin Hagren, toppturuke 2013 og 2014

Les hva våre andre gjester syns

Stranda Lodge

Vi har gode kontakter på overnatting på Stranda. Hotell, lodge eller camping – det er opp til deg. Sjekk gjerne ut vår lodge.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

 

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

 

Er isklatring noe for meg?

Isklatring passer for deg som har lyst å utfordre deg sjølv, en morsom aktivitet som passer alle!

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) Køpenhavn Kastrup(daglig) med SAS Avgang Køpenhavn til Ålesund (Man-fre 12:45/Sun 14:10) Avgang Ålesund til Køpenhavn (Man-fre 14:50/Sun 16:15) London Gatwick (Man/fre) med Norwegian Avgang London Gatwick til Ålesund (Man/Fre 11:35) Avgang Ålesund til London Gatwick (Man/Fre 15:10) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda