Klatring til Romsdalshorn med fører

Romsdalshorn er et ikon av en topp! Ikke uten grunn er den en av de mest kjente klatretoppene i Romsdalen og et must hvis du jakter på flotte fjell i Norge. Fra Åndalsnes får du lett øye på «Hornet» – den ligger der som en ambolt og stiger dramatisk rett til værs fra bunnen av Romsdalen.

Som oftest klatrer vi Nordveggen. Dette er en klassiker med fin og luftig klatring. Skuet rett ned mot bunnen av Romsdalen er upåklagelig! Vi starter fra oppstigningen fra Vengedalen og får dermed perfekt oppvarmingen før klatringen til topps. Anmarsjen til Romsdalshorn er relativt kort for en fjellklassiker å være, så turen er en vanlig dagstur når det gjelder tidsbruk. Nordveggen på Romsdalshorn er en av de mest populære rutene i Romsdalen samtidig som det er vanlig å rappellere ned samme vei, vi pleier derfor å starte tidlig.

Hvem passer turen for? 

For å bli med på denne turen kreves det det at du har tidligere erfaring fra bratt friluftsliv og er ok med å ferdes i utsatt terreng. Hvis du ikke har tidligere erfaring fra klatring er det anbefalt å bli med oss på en klatreintro dagen før turen til Romsdalshorn.

Våre guider

Vi har jobbet profesjonelt med klatring både i Norge og Sverige, både med guiding og kurs. Alla våre instruktører er utdannet innen Norsk Fjellsportforum eller Svenska Klätterförbundet.

Sesong

Juni til September

}

Varighet

6-8 timer

Pris fra: 2750 kr

Neste tur/kurs
27/8 – 2 plasser igjen

Viktig info
Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer
Husk å sjekke at din forsikring dekker klatring.

Utstyrsliste
Inkludert i prisen
  • Kursinstruktør
  • Hjelm
  • Klatresele
  • Sikringsutstyr

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år.
– 
Peter & Karin Hagren

Les hva våre andre gjester syns

Flere aktiviteter