Mellom høye fjell og store breer i Stryn!

Topptur Stryn – høye fjell og store breer

I Stryn har vi masser av fine fjell for toppturer på ski, hele vinteren gjennom. Fjellene i Stryn er høyere enn på Sunnmøre og Stranda men ikke like spisse, noe som gjør dem ypperlige for skikjøring. Klimaet er noe tørrere en lengre ut mot kysten og blir derfor ikke like værutsatt. De høye fjellen gjer at klimaet varierer på korte avstander, noe som gjer at vi ofte har gode muligheter å finne tørr snø.

Med sin plassering mellom Romsdalen, Sunnmørsalpene og Sogndal har Stryn blitt litt av en bortglemt perle vinterstid. Vi har som regel fjellene for oss selv og får ofte førstesporet ned.

Når vinteren er over og sommeren på vei inn åpner Stryn Sommerski opp for skikjøring i verdensklasse. Folk kommer fra hele verden for å stå på ski på Stryn Sommerski – og blir dere med oss en dag forstår dere hvorfor.

Kombinasjonen med kortere toppturer ut fra skianlegget og lengre turer fra Grasdalen gir oss veldig gode forhold for både nybegynner og ekspert. Med disse gode forutsettingene får vi en svært lang topptur-sesong som ofte varer helt ut i august.

Gruppestørrelse

Er dere en gruppe kan vi tilpasse turen etter gruppas ønske om topp, tempo osv. Vi jobber i utgangspunkt med private grupper men om dere har lyst på tur i lag med andre kan dere si ifra om dette på forhånd.

ÅPEN GRUPPE

Reiser du alene eller med en gruppe på 3 personer, så vil åpen gruppe være perfekt for deg. Åpen gruppe gjør det billigere da du deler på kostnadene og du får mulighetene til å møte andre skiglade mennesker som du kan dele opplevelsen med

Merk deg at vi må minimum ha 4 deltakere for å kunne gi deg prisen på 1300,- nok/per person. Om vi skulle være uheldig å ha 3 reservasjoner eller mindre, vil vi gi deg tilbudet om å dele kostandene for en private guide 5000,- nok/per dag eller så vil turen bli kansellert og beløpet refundert.

PRIVAT GUIDE

Er dere en gruppe på 4 personer eller mer eller du vil være helt sikker på at guiden tilrettelegger turen etter dine ønsker å behov? Anbefaler vi at du bestiller  en privat guide! Gruppestørrelse vil fortsatt være max 6 personer per guide og prisen er følgende;

1-4 personer 5000,- nok/per dag
5-6 personer 6000,- nok/per dag.

Hvorfor reise med oss?

Foruten at vi har de flinkeste guidene og de flotteste fjellene fins det mange andre fordeler med våre turer. Vi kan skreddersy og tilpasse alt rundt turen til deres ønsker. Vi jobber med all inclusive konsept der vi ordner med transporter, overnatting, måltider, utstyr etc. Det innebær at det eneste dere trenger å gjere er å ta dere til startstedet for turen. Ta kontakt med oss for et tilbud.

Safety first!

Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå lån av skredsekker til alle våre gjester. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

Leie skiutstyr

Har du lyst å prøve lett toppturutstyr? Da har du mulighet å leige det fra oss i forbindelse med turen. Vi har rando-pakker fra Dynafit med både smale og breie ski som passer rådende snøforhold.

Sesong

Januar – Juni

}

Varighet

1-10 dager

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
20/8 – plasser igjen

Viktig info
Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer
Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring i fjellmiljø og offpiste.

Utstyrsliste
Inkludert i prisen
  • Guide
  • Skredutstyr
  • Skredsekk

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år.
– Peter & Karin Hagren, toppturuke 2013 og 2014

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

Vi har gode kontakter det vi guider og holder kurs, si ifra så ordner vi en pakkepris.

Reise til Stryn

Her finner du info om hvordan du reiser til Stryn – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Er topptur noe for meg?

Vi tilpasser turen etter deres ønsker og har hatt med gjester på tur som er mellom 12 og 72 år og nybegynner som frikjøringsproff. Med et stort utvalg av fjell så finner vi garantert noe som passer for akkurat dere.

Flere aktiviteter

Stryn

Reise til Stryn

Vi anbefaler dere å reise til Stryn med fly via Ørsta/Volda, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du leie egen bil. Det tar ca 1 time med bil fra Ørsta/Volda til Stryn. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Ørsta/Volda flyplass – 1 time fra Stryn

Sandane Lufthamn – 1,5 time fra Stryn

Begge plassene trafikeres av Widerøe

www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi kan tilby shuttle til/fra Hovden lufthavn til/fra overnattingssted. Kontakt oss for priser.

Leiebil

www.avis.com
www.budget.no
www.hertz.no
www.europcar.no
www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til Stryn. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute.

Oslo – Stryn 476 km
Bergen – Stryn 
296 km
Trondheim –
Stryn 404 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stryn