Toppturhelg Geiranger

Mai er en veldig flott tid på året for toppturer rundt Geiranger, da mange av fjellovergangene åpner opp etter å ha vært vinterstengt samtidig som våren kommer for fullt nede ved fjorden. Vi har base på Hotel Union Geiranger gjennom helga og det er muligheter for å «toppe» helga med besøk på Spa-avdelingen. 

Fjellene rundt Geiranger er spektakulære og stuper rett ned i fjorden. Disse fjellene byr garantert på spektakulær skikjøring! I løpet av helga finner vi frem til den beste snøen og de flotteste nedkjøringene, fokus gjennom helga er fine opplevelser og ikke de bratteste turene. I denne tiden åpner ofte Trollstigen opp og vi har da muligheter for turer til Finnan eller kanskje Alnestinden.

Guiden er godt kjent i området og finner altid den beste snøen. Ute på tur vever vi inn både skredkunnskap og toppturteknikk. Geiranger som plass byr dessuten på mange spennende historier fra gamle støler og fjellgarder. Dette kombinert med naturen gjør at området er på UNESCOs verdensarv-liste.

Opplegget

Oppmøte torsdag kveld på Hotel Union Geiranger for gjennomgang av helgas turer og alt av utstyr. Etter frokost på fredag morgen gjør vi oss klare for helgas første tur. Mulige topper denne dagen kan være Geitfonnegga eller kanskje Blåtinden? Vi ønsker best mulige snø- og skiforhold og derfor velger vi ofte å vente så lenge som mulig med å bestemme hvilken topp vi skal gå på. Det er ikke alltid slik at vi fokuserer på å komme opp på toppen, vær og snøforhold kan gjøre det bedre å ta 2 stk laps nede i skogen akkurat denne dagen. 

Etter avslutta dag er det mulighet for en tur inn i boblebadet eller bare slappe av med en kald Pils fra Geiranger bryggeri. Middag spiser vi i lag på hotellet på kvelden. Dag to og tre finner vi nok også fine turer! Turen søndag avsluttes i tide til at du kan rekke hjem søndag kveld.

Safety first!

Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå utlån av skredsekker til alle våre gjester. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

Leie skiutstyr

Har du lyst å prøve lettere toppturutstyr? Da har du mulighet å leie det fra oss i forbindelse med turen. Vi har rando-pakker fra Dynafit med både smale og breie ski som passer rådende snøforhold.

Sesong

Mars-Mai

}

Varighet

3,5 dag

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
20/8 – plasser igjen

Viktig info
Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer
Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring i fjellmiljø og offpiste.

Utstyrsliste
Inkludert i prisen
  • Lokalkjent Guide
  • Skredutstyr
  • Skredsekk
  • Overnatting Hotell Union Geiranger 3 netter i dobbeltrom
  • Frokost & niste alle turdagene
  • Middager Tor – Søn

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år.
– Peter & Karin Hagren, toppturuke 2013 og 2014

Les hva våre andre gjester syns

Hotel Union Geiranger

Her kan du lese mer om Hotel Union Geiranger.

Reise til Geiranger

Her finner du lenke til hvordan du finner frem til Hotel Union Geiranger

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Er topptur noe for meg?

Vi tilpasser turen etter deres ønsker og har hatt med gjester på tur som er mellom 12 og 72 år og nybegynner som frikjøringsproff. Med et stort utvalg av fjell så finner vi garantert noe som passer for akkurat dere.

Flere aktiviteter