Opplev Stryn på sitt beste med våre guider!

Toppturhelg Stryn – høye fjell og store breer

Med base nede ved fjorden har vi perfekt utgangspunkt for å bestige topper som Skåla, Storskredfjellet og Rindalshyrna klassiske fjell i Stryn. Den nye Kvivsvegen gir oss dessuten muligheter for turer til feks Kolåstinden og Jønshornet i Sunnmørsalpane, samt at vegen til flyplassen plutselig har blitt kort!

Dette er en helg for deg som vil nyte vestlandsk fjord og fjell og liker konseptet med topptur. Guiden er godt kjent i området og viser deg fin skikjøring på en trygg og sikker måte. Skisesongen er lang i Stryn og den her helga er perfekt for deg som har lyst på skiturer langt ut på våren.

Oppleget

Oppmøte på hotellet fredag kveld for et kveldsmåltid, møte med guiden og gjennomgang av utstyr. Første dagen går vi gjennom bruk av skredutstyr før dagens topptur. Utfra rådende snøforhold velger guiden toppen som passer best – der vi får den beste skikjøringa! Etter en lang dag på tur kommer vi tilbake til hotellet og har mulighet til å slappe av i boblebadet før middagsbuffeten. Søndag blir det en ny topptur i området. Dersom deltakerne flyr fra Ørsta/Volda har vi mulighet til å ta en topp i retning flyplassen så det går raskt og smidig til flyet etterpå. Med områder som Standalen rett ved flyplassen blir det ingen problemer med å finne bra skikjøring! Bli med oss på » Toppturhelg Stryn » for en uforglemelig helg på ski.

Safety first!

Som første guide-firma i Norge tilbyr vi nå lån av skredsekker til alle våre gjester. Om du noen gang skulle bli tatt i skred er en skredsekk det eneste som kan øke sjansen for å overleve – foruten rask og god redningsinnsats. Våre guider tar ikke større sjanser selv om alle i følget bruker slike sekker, men vi ønsker å tilby våre gjester alle de gode sikkerhetsnettene som finnes på markedet.

Leie skiutstyr

Har du lyst å prøve lett toppturutstyr? Da har du mulighet å leige det fra oss i forbindelse med turen. Vi har rando-pakker fra Dynafit med både smale og breie ski som passer rådende snøforhold.

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
26/6 – plasser igjen

Book Now
Viktig info

Vanskelighetsgrad
Middels – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Forsikringer
Husk å sjekke at din forsikring dekker skikjøring i fjellmiljø og offpiste.

 

Utstyrsliste
Inkludert i prisen
  • Guide
  • Skredutstyr
  • Skredsekk
  • Overnatting Hotel Loenfjord 2 netter
  • Alle måltider fre-søn

Hva syns våre gjester?

Vi vill tacka er för en fantastisk vecka! Mycket vackra och fina fjäll och varierande åkning trots omväxlande väderförhållanden. Karin och jag är övertygade om att vi kommer tillbaka redan nästa år.
– Peter & Karin Hagren, toppturuke 2013 og 2014

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

På denne turen er det inkludert overnatting på Hotel Loenfjord.

Reise til Stryn

Her finner du info om hvordan du reiser til Stryn – med fly, bil eller buss.

 

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

 

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

 

Er topptur noe for meg?

Vi tilpasser turen etter deres ønsker og har hatt med gjester på tur som er mellom 12 og 72 år og nybegynner som frikjøringsproff. Med et stort utvalg av fjell så finner vi garantert noe som passer for akkurat dere.

Flere aktiviteter

Stryn

Reise til Stryn

Vi anbefaler dere å reise til Stryn med fly via Ørsta/Volda, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du leie egen bil. Det tar ca 1 time med bil fra Ørsta/Volda til Stryn. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Ørsta/Volda flyplass – 1 time fra Stryn Sandane Lufthamn – 1,5 time fra Stryn Begge plassene trafikeres av Widerøe www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi kan tilby shuttle til/fra Hovden lufthavn til/fra overnattingssted.
Kontakt oss for priser.

Leiebil
www.avis.com
www.budget.no
www.hertz.no
www.europcar.no
www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til Stryn. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute. Oslo – Stryn 476 km
Bergen – Stryn 296 km
Trondheim – Stryn 404 km

Med buss
På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stryn