Trugetur Aurora

Truger er et av de beste fremkomstmidlene når det er snø, hvis du ikke er trygg på ski. Vi bruker å si – hvis du kan gå så kan du også bruke et par truger. Trugene vil gi deg en følelse av å flyte på snøen, og gi deg en følelse av å gå akkurat der du måtte ønske, vandre rundt i skogen eller i fjellet. På denne turen går vi ut i mørket for å jakte etter nordlys og spektakulær fjordutsikt. Vi bruker kraftige hodelykter for å lyse opp når vi går.

Dette er virkelig en unik opplevelse som alle burde fått sjansen til å oppleve. Disse turene startet fra vårt kontor her på Stranda, hvor du får utdelt hodelykter og en kort instruks om turen. Vi kjører til startpunktet for turen, og herifra finner vi veien i mørket ved hjelp av hodelykter. Er det gode forhold er det gode sjanser for å se nordlys på denne turen.

Opplevelsen av truger og nordlys glemmer du aldri.

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
23/9 – plasser igjen

Viktig info

Vanskelighetsgrad
Enkel – Denne turen passer for alle.

Utstyrsliste-trugetur

Inkludert i prisen
  • Guide
  • Truger
  • Staver

Hva syns våre gjester?

 

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

Vi har gode kontakter på overnatting alle steder vi guider og holder kurs, kontakt oss så lager vi en pakkepris. Sjekk gjerne ut siden til vår lodge på Stranda.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) Køpenhavn Kastrup(daglig) med SAS Avgang Køpenhavn til Ålesund (Man-fre 12:45/Sun 14:10) Avgang Ålesund til Køpenhavn (Man-fre 14:50/Sun 16:15) London Gatwick (Man/fre) med Norwegian Avgang London Gatwick til Ålesund (Man/Fre 11:35) Avgang Ålesund til London Gatwick (Man/Fre 15:10) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda