Trugetur på Stranda

Gondolen på Strandafjellet skisenter vil ta deg med på en spektakulær tur, fra Hevsdalen og opp til toppen. Fra heisen kan vi nyte utsikten av snødekte fjelltopper og en glinsende fjord. Vi møtes utenfor skiutleien, og her vil du få utdelt både truger og staver, ellers alt nødvendig utstyr.

Trugene vil gi oss følelsen av å flyte på snøen og gjøre det enkelt å vandre på snødekte fjell her på Stranda. Trugene fungerer også svært bra ved hard snøv og gir godt feste selv om vi møter på is.

Fra toppen av gondolen går vi til utsiktspunktet på Roaldshornet, 1230 moh, kan vi se ut mot Atlanterhavet og Ålesund. Sørover vil vi se Lodalskåpa 2083 moh, det høyeste punktet ved Jostedalsbreen.

Her er en fin plass for en matpause, og nyte den spektakulære utsikten. På vei tilbake vil vi stoppe på panoramarestauranten Paviljong Roalden. Om du ikke har ski-kort kan du kjøpe det med et tillegg i prisen.

Denne turen går daglig gjennom hele sesongen.

Pris fra: kr

Neste tur/kurs
23/9 – plasser igjen

Viktig info

Vanskelighetsgrad
Enkel – Vi tilpasser opplegget etter deres ønsker og ferdighet.

Utstyrsliste
Inkludert i prisen
  • Guide
  • Truger
  • Staver

Hva syns våre gjester?

«Takk for en helt uforglemmelig dag i bakken, vi stor-koste oss og du gjorde dagen helt rå!» –Morten Aarnæs, Frikjøring, februar – 2015

Les hva våre andre gjester syns

Overnatting

Vi har gode kontakter på overnatting alle steder vi guider og holder kurs, kontakt oss så lager vi en pakkepris. Sjekk gjerne ut siden til vår lodge på Stranda.

Reise til Stranda

Her finner du info om hvordan du reiser til Stranda – med fly, bil eller buss.

Sjekk ut vår shop

Trenger du noe nytt utstyr eller noen gode turbøker? Sjekk ut vår webshop!

Ofte stilte spørsmål

Her har samlet svara på mange av de vanligste spørsmåla som vi får av våre gjester.

Flere aktiviteter

Stranda

Reise til Stranda

Vi anbefaler dere å reise til Stranda med fly via Ålesund, fra flyplassen tilbyr vi shuttle eller du kan leie egen bil. Det er og mulig å reise med Nettbuss fra Oslo, Bergen og Trondheim.

Med fly

Oslo (10 daglig) med SAS og Norwegian Bergen (5 daglig) med SAS og Widerøe Stavanger (2 daglig) med SAS Trondheim (2 daglig) med SAS Amsterdam Schiphol(daglig) med KLM Avgang Amsterdam til Ålesund (14:25/20:40) Avgang Ålesund til Amsterdam (06:30/17:05) Køpenhavn Kastrup(daglig) med SAS Avgang Køpenhavn til Ålesund (Man-fre 12:45/Sun 14:10) Avgang Ålesund til Køpenhavn (Man-fre 14:50/Sun 16:15) London Gatwick (Man/fre) med Norwegian Avgang London Gatwick til Ålesund (Man/Fre 11:35) Avgang Ålesund til London Gatwick (Man/Fre 15:10) www.norwegian.no www.sas.no www.klm.com www.wideroe.no

Shuttle fra flyet

Vi tilbyr alle våre gjester shuttle til/fra Vigra lufthavn til/fra Stranda. Pris: 350 NOK/person og vei. Minstetall er 4 stk gjester for denne pris.

Leiebil

www.avis.com www.budget.no www.hertz.no www.europcar.no www.sixt.no

Med bil

Med google maps finner du enkelt og greit nærmeste vei til oss på Stranda. Klikk deg inn på denne linken for å lage din egen rute eller bruk noen av linkene her under. Oslo – Stranda – 561 km Bergen – Stranda  396 km Trondheim – Stranda – 360 km Ålesund – Stranda – 67 km

Med buss

På denne linken finner du alle buss-ruter som går til Stranda