Utdrikningslag

Har du fått ansvaret for å arrangere et utdrikningslag? Ta kontakt med oss, så legger vi opp til en uforglemmelig og actionfylt naturopplevelse for brudgommen/bruden og hele vennegjengen!

Aktiviteter

Rafting, juving, klatring og kajakk er de mest populære aktivitetene for utdrikningslag. Disse aktivitetene er godt egnet til grupper på 6–30 personer og lagt opp slik at hele gruppen stort sett er samlet under hele opplegget. Dette gir et supert samhold i gruppen og alle får den samme opplevelsen. Varighet på disse aktivitetene er ca. fire timer.

Rafting, juving og klatring er aktivitetene med mest spenning og hvor en får presset sine personlige grenser, mens havkajakk og fjelltur gir en roligere naturopplevelse med fokus på samhold og fellesskap.

Ønsker dere et lengre opplegg eller aktiviteter over flere dager kan vi sette sammen dette. Vi kan lage program med Valldal, Stranda eller Ålesund som base – ta kontakt!

Overnatting og mat

Det rimeligste alternativet er overnatting i telt i leiren ved Valldal Camping. Her er alle nødvendige fasiliteter tilgjengelige og skjermet fra resten av campingplassen. Flere store telt som rommer til sammen 40 personer, benker, bord og grill under tak. Her ligger alt til rette for en festlig og trivelig kveld sammen.

Om dere ønsker en litt mer komfortabel natt i høystandard hytter utstyrt med dusj, tv, kjøl, frys og det meste en trenger, kan vi anbefale flere ulike alternativer. Vi samarbeider også med Stranda hotell som egner seg godt til slike arrangement. Der kan dere bli servert en god middag og får tilgang til puben på kveldstid.