Det er mange som spør oss i Uteguiden om tips til utdrikningslag! Det er ikke alltid så lett å planlegge og finne fram til det beste opplegget, men vi tenker at vi sitter på noen gode tips som vi ønsker å dele.   

Våre 6 beste tips til utdrikningslag

1. Start planlegging tidlig 

Kommer du i siste liten, blir det mye stress og få tilbud og velge i. Finn ut hvem som skal bli med og bruk gjerne brudgommen/bruden aktivitet i første delen av planleggingen (men hold innholdet hemmelig!). Når du har noen aktuelle dager eller helger, hvor mange dere er, og ca. budsjett kan du begynne å tenke på aktiviteter. 

Har du lyst på rafting, vår mest populære aktivitet for utdrikkingslag? Sjekk det ut her: Rafting

2. Sett et mål

Tenk på hva du ønsker at brudgommen/bruden skal sitte igjen med etter utdrikningslaget. Vi har god erfaring med at de som tenker på å skape en felles og kjekk opplevelse for alle sammen der brudgommen/bruden er i sentrum, lykkes best! Det er ikke alltid at det å drite ut brudgommen/bruden er det som skaper de beste minnene 🙂  

3. Varierte aktiviteter og opplevelser – gjør noe en ikke gjør til vanlig 

Det er ikke alltid like lett å sette sammen et innhold som alle synes er kjekt, spennende og utfordrende i en gruppe med forskjellige folk. Men setter en sammen et innhold med variasjon av aktiviteter og opplevelser bruker det å gå bra! Enkle aktiviteter som quiz, rebusløp, konkurranser i kombinasjon med aktiviteter som en ikke gjør til vanlig bruker det å bli bra! 

Forslag til aktiviteter 

Det er dette vi er eksperter på, og vi kjenner også tilbudet rundt oss ganske godt!

SUP i Brosundet
Start dagen med en forfriskende tur på SUP midt i Ålesund.

Rafting eller juving i Valldal
Dette er kanskje Sunnmøres mest poppulære aktivitet for utdrikningslag og en sikker vinner! Fra mai til juli holder vi på med rafting, og frå juli til september med juving.

5-kamp og hinderløype
Her får en både konkurrert i lag og individuelt! Er det brudgommen/bruden eller er det forloveren som vinner til slutt?! 

I Valldal kan en også utfordre hverandre på klatring, rappellering og grottur eller ta en rolig og fin tur på fjorden for en felles opplevelse som passe for alle

ØlsmakingTrollbryggeriet 
Alltid et populært innslag og en god start på kvelden! Liker brudgommen/bruden ikke øl, er et gardsbesøk med bobler og cider på Skarbø Gard kanskje det perfekte? 

4. Husk mat! 

Det er fort gjort å glemme av maten, og det kan fort gjøre kvelden veldig kort! Sett av tid innimellom til god mat og drikke. Husk gjerne på om en skal delta på en aktivitet, får en som regel ikke delta om en påvirket av alkohol 🙂 Sparer en alkoholen til etter aktiviteten, blir også kvelden og natten mye lenger! 

5. Minst en overnatting 

Et utdrikningslag går fort, og det er gjerne sjelden en får samlet så mange av brudgommen/bruden beste venner. Det skal vere et minne for livet der en får tid til å tilbringe tid sammen! Prøv derfor å få til minst en overnatting. Det trenger ikke å være dyrt – bare spør oss om lavvocampen som vi bruker til mange av gruppene vi lager pakker til. 

6. La innholdet være en overraskelse og skap god stemning!

Sist men ikke minst, planlegg godt og la innholdet være en overraskelse, gjerne også tidspunktet for når utdrikningslaget skal vere! Det gjør alt så mye mer spennende, og skaper en god stemning underveis.