frikjøring på Stranda

Uteguiden´s skredskule – intro

Intro til skredkunskap med Uteguiden

Først av alt vil jeg anbefale alle på det sterkeste å ta et skredkurs. Den informasjonen jeg kommer med her på denne nettsiden erstatter ikke et skredkurs, det kan ses på som en intro til temaet. Dere må ut å se og føle, nettopp som jeg gjør her på bildet;)

Men det her er og et perfekt intro for deg som har lyst på et gratis skredkurs i 2020.

Om meg
Jeg er utdannet brefører, skredekspert og fjellfører med høy kompetanse innen skred og førstehjelp. Tidligere har jeg jobbet i Kittelfjäll, Abisko, Åre og Stranda med heliski, toppturer, isklatring, offpistguiding, skredkurs, breturer, rafting, elvekajakk m.m. Siden 2012 driver jeg Uteguiden med base på her på Stranda.

Tidligere har jeg jobbet som observatør i den regionale snøskredvarslingen i Norge, og har været sjef for skipatruljen på Strandafjellet.

Intro
Hvis du skal drive med frikjøring eller topptur er det viktig med god planlegging og at du får med deg riktig utstyr – det sikrer både trygge og gode opplevelser. En god start er å sjekke ut varsom.no og sette seg inn i aktuelt skredvarsel for det området du skal på tur i. I tillegg finnes det en god del spørsmål som er fine å tenke gjennom før tur:

  • Hvilke skal jeg på ski med?
  • Hvor mange er vi som skal på ski?
  • Har alle tatt et skredkurs?
  • Har alle skredutstyr og kan bruke det?

Om noen dager publiserer vi del to i vår skredskule som går mer på hva type utstyr en skal ha med på tur. Ha en fin dag videre og les mer om våre skredkurs i 2020 her.

Vil du ha mer informasjon som det her? Da kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev her nedafor!


Book Now