Vi er utrolig stolte av å kunne presentere denne nyheten for dere! 

Med denne sammenslåingen kan vi tilby en komplett aktivitetspakke gjennom hele året og i tillegg befeste posisjonen som Møre & Romsdals fremste aktivitetsleverandør. 

 

Vi får vi inn unik kompetanse fra Valldal Naturopplevingar som vil utvikle produktene våre enda mer. Dette blir en stor gevinst for alle våre tidligere gjester som nå vil kunne nyte enda flere aktiviteter i Møre & Romsdal.
– Oscar Almgren, daglig leder Uteguiden AS. 

 

Begge bedriftene ser fordelene med å være en del av et større og sterkere firma. 

For oss har kvalitet, profesjonalitet og lokal forankring heile vegen vore viktig. Med bakgrunn i disse verdiene, kan vi i lag arbeid for å utvikle dei beste bærekraftig opplevelsene. Vi føler oss derfor trygg på at både Valldal Naturopplevingar og Uteguiden i felleskap kommer ut som en større og sterkere bedrift.
– Erlend K. Ringstad, daglig leder Valldal Naturopplevingar AS

Uteguiden får nå, i tillegg til tidligere baser i Ålesund og på Stranda og Hellesylt, et veldig godt tilskudd i Valldal. Det kan nå tilbys en komplett pakke av aktiviteter fra fjellturer sommer og vinter, guidede kajakkturer i fjordene og på kysten, rafting og juving, til ikke minst kurs innen topptur, kajakk og klatring. Derifra ser vi gode muligheter for videre vekst i lokalområdet i årene fremover, der vi skal fortsette å levere som en totalleverandør av gode opplevelser gjennom hele året. 

 

Vi ser frem mot en spennende fremtid for opplevelsebasert reiseliv i Møre & Romsdal!