Turer på fjellski

Opplev Norges ypperste høyfjellsområder

I Norge er vi så heldige å ha store urørte fjellområder som gir oss muligheten til skikkelige villmarks opplevelser. Med fjellski skal vi sammen få oppleve noe av det mektigste man kan gjøre, tilbringe flere dager sammen i massive fjellområder helt for oss selv.

Vi har turer med faste avganger, både med overnattinger i telt og på hytter underveis, og vi skreddersyr turer i området der du vil på tur.

Tafjordfjella, Reinheimen, Rondane og Jostedalsbreen er våra favoritter. Men vi er også på tur i Jotunheimen og på Hardangervidda.

På tur i høyfjellet

Urørt og vilt

Fjellski er en fantastisk måte å bruke naturen på om vinteren. Man er ikke avhengig av skispor og man står helt fritt til å velge hvor man vil gå. Denne friheten krever erfaring for å vite hvor det er trygt og lurt å gå. Den erfaringen har vi, og vi har lyst til å dele den med deg. Om det er turer man går fra hytte til hytte, eller om du vil strekke komfortgrensa enda lengre og sove i telt i høyfjellet, guider vi deg trygt ut på tur.

Alle turene krever at man har gått på ski før. Vi har tilpasset antall kilometer vi går på de enkelte turene for å gi deg den beste opplevelsen. Overnatting gjør vi enten i telt eller inne på hytter – alt etter hvilken tur du velger. Vær og føre vil, som alltid i fjellet, være en faktor som en må ta høyde for. Det kan derfor bli forandringer undervegs.

Til alle turene kreves det en god grunnutrustningen, som du finner beskrive på hver enkelt tur. Vi i Uteguiden har noe til utleie, så ta kontakt så finner vi en løsning om det er noe du mangler eller noe du lurer på.

Under kan du velge av våre utalte turer, etter ferdighet og hva du ønsker å oppleve. Uansett hvilken tur du velger, vil vi få fjellet og naturen tett på kroppen.

Utleie av utstyr

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste eventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Alt av toppturutstyr
  • Skredutstyr
  • Telt
  • Langrennsski og sko
  • Havkajakker
  • Sykler
  • Annet turutstyr
Utleieportal