Guidede fjellturer

Bli med på tur i Sunnmørsalpene, Stryn og Romsdalen

Opplev et kontrastfylt landskap med høye fjell og dype fjorder med Stranda, Valldal, Ålesund og Åndalsnes som utgangspunkt.

Området rundt Sunnmørsalpene og Romsdal har alt! Både fjellturer til alpine topper, gamle seterstøler og fantastiske utsiktspunkt over fjord og fjell. Her kan du gå i fred og ro, uten forstyrrelser, eller besøke meir poppulære turer som Saksa, Slogen og Romsdalseggen.

Vi tilbyr guidede turer og skreddersyr gjerne for at turen skal bli akkurat slik du ønsker deg!

Lette turer

Halvdagsturer i fint turterreng

Dette er enkle, flotte turer som egner seg godt til både familier, nybegynnere og større grupper og som gir en herlig utsikt i «belønning». Turene kan også bestilles med en nydelig lunsjpakke.

Se mer om turene våre til Liavarden med start på Stranda, Storhornet med start i Ålesund og Ruggå med start i Valldal.

Middels turer

Dagsturer på Sunnmøre og Åndalsnes

Dette er våre absolutte favoritter, som alle gir en suveren panoramautsikt ut over et nydelig fjordlandskap! Turen til Saksa starter på Urke i Hjørundfjorden. Fra toppen kan man se Hjørundfjorden dele seg og gi fjordutsikt på tre kanter. Klassikeren Romsdalseggen er kremen av turer på Åndalsnes i dette segmentet. Vi kjenner hemmelighetene undervegs og tar deg trygt over eggen. Turen til Mefjellet er en litt lettere tur, men dette er også en klassiker som gir panoramautsikt over Valldal og innover UNESCO Tafjorden, og som du kan gå i fred og ro uten mye folk!

Krevende turer

De råeste bestigningene i området

Dette er krevende og lange turer i bratt og eksponert terreng, og du må være i god form for å kunne delta. Normalt sett klarer vi oss uten sikringsmidler på disse turene, men noe bruk av tau kan bli nødvendig under enkelte forhold. Belønningen når du står på toppen av Slogen og skuer utover Hjørundsfjorden eller rett ned i Trollveggen fra Store Trolltind er imidlertid enorm!

Se også Alpine turer og klatring, der du finner tur til Bladet, Romsdalshorn, Lodalskåpa og Store Brekketind.

Skreddersydde fjellturer

Drømmer du om et spesielt turmål? La oss vise vei!

Hvis du ikke finner akkurat den turen du leter etter på nettsidene våre så skal vi hjelpe deg. Vi er eksperter på området vi guider i og hjelper deg gjerne å sette sammen drømmeturen din. Vi guider i områdene rundt Stryn, Sunnmøre og Romsdal – ta kontakt så hjelper vi deg videre!

Vi samarbeider med de beste overnattingsstedene i området, alt fra hotell og gjestehus til hytter og campingplasser. Sammen med eksepsjonelle guider kan vi sette sammen en pakke for akkurat deg, med alt fra camping i villmarken til en helg eller dagstur fra et femstjerners hotell.

Målsettingen vår er å tilby den beste guideservicen i Fjord Norge-regionen. For å lykkes med dette, tilbyr vi riktig guide til riktig tur – uansett om det er en halvdags kajakktur eller en tur over flere dager.

Kontakt oss for forespørsler og flere detaljer, vi ser frem til å hjelpe dere med å sette sammen drømmeturen!

Kontakt oss

Utleieportal

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste eventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Campingutstyr (telt, sovepose, liggeunderlag)
  • Breutstyr
  • Alt til havkajakk
  • Topptur
  • Sykkel og mer
Utleieportal