Frikjøring

Frikjøring Strandafjellet

Vi viser deg skianleggets beste nedkjøringer!

Strandafjellet er kjent som «powder paradise» og omtalt som Skandinavias beste anlegg for frikjøring. Strandafjellet Skisenter ligger mot kanten av Sunnmørsalpene, en av landets villeste fjellkjeder. Skisenteret er et av Norges mest snøsikre og har typisk nordvestlandsk klima med mengder av snø på nordvestlig vind.

Skianlegget er kåret til Skandinavias beste skianlegg for offpiste i magasinet Åka Skidor!

Lokalkjent guide

En perfekt introduksjon for å bli kjent i området

Uteguidens guider er lommekjent i skianleggene. Du slipper bomturer – og vi finner den beste skikjøringen! En dag med frikjøring på Stranda er en perfekt introduksjon den første dagen i et nytt skianlegg.

I løpet av en dag med offpiste-guiding viser vi deg de beste nedkjøringene i nærområdet – nedkjøringen du ikke visste fantes!

Booking

Åpen gruppe

Reiser du alene eller med en gruppe på tre personer, så vil en åpen gruppe være perfekt for deg. Den gjør aktiviteten rimeligere, ettersom dere deler på kostnadene og får muligheten til å møte andre skiglade mennesker å dele opplevelsen med. Merk deg at vi må ha minimum fire påmeldte for å kunne gi deg en pris per person.

Privat gruppe

Er dere en gruppe på fire personer eller flere, eller du vil være helt sikker på at guiden tilrettelegger turen etter dine ønsker og behov? Da anbefaler vi at du bestiller en privat guide. Maksimal gruppestørrelse er seks personer per guide.

Utleie av utstyr

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste eventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Alt av toppturutstyr
  • Skredutstyr
  • Langrennsski og sko
  • Havkajakker
  • Sykler
  • Annet turutstyr
Utleieportal