Frikjøring Strandafjellet

Vi viser deg skianleggets beste nedkjøringer!

Strandafjellet er kjent som «powder paradise» og omtalt som Skandinavias beste anlegg for frikjøring. Strandafjellet Skisenter ligger mot kanten av Sunnmørsalpene, en av landets villeste fjellkjeder. Skisenteret er et av Norges mest snøsikre og har typisk nordvestlandsk klima med mengder av snø på nordvestlig vind.

Skianlegget er kåret til Skandinavias beste skianlegg for offpiste i magasinet Åka Skidor!

Lokalkjent guide

En perfekt introduksjon for å bli kjent i området

Uteguidens guider er lommekjent i skianleggene. Du slipper bomturer – og vi finner den beste skikjøringen! En dag med frikjøring på Stranda er en perfekt introduksjon den første dagen i et nytt skianlegg.

I løpet av en dag med offpiste-guiding viser vi deg de beste nedkjøringene i nærområdet – nedkjøringen du ikke visste fantes!

Alpehelg på Sunnmøre!
4 dager med eksklusiv heisbasert skikjøring i Sunnmørsalpene i noen av de beste skianleggene vi har å by på. 2 av dagene åpner anleggene opp bare for oss! Det kan bety mange førstespor og mange turer!

Er du glad i heisbasert skikjøring, men har lyst å prøve noen nye skianlegg så er denne turen noe for deg. Vi bruker Alpepass – et heiskort som gir oss tilgang til 9 skianlegg i området, og vi velger ut noen av de beste anleggene for frikjøring. To av dagene kan vi boltre oss fritt i våre «egne» skianlegg. Altså: skianlegget åpner opp kun for vår gruppe – ganske kult spør du oss! Vi har base på Stranda gjennom hela langhelga og med Alpepasset har vi mulighet for å reise dit vi får best skikjøring i løpet av helga. En av dagene kan det være muligheter for noen kortere turer med feller slik at vi kan få maks ut av helgen i lag.

Frikjøring Stranda Skisenter!
For en enkelt dag så kan du booke en dag med guida frikjøring på Stranda. Den kan bookes som åpen eller privat gruppe. Er dere fire eller flere så anbefaler vi å bestille privat tur og egen guide.

Utleie av utstyr

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste eventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Alt av toppturutstyr
  • Skredutstyr
  • Langrennsski og sko
  • Havkajakker
  • Sykler
  • Annet turutstyr
Utleieportal