Langrenn

Norges nasjonalsport

Velkommen til et eldorado for langrennsturer! Bli med oss og opplev de fineste langrennsløypene Sunnmøre har å by på, med fred og ro og tett på naturen.

Profesjonelle, lokalkjente guider fra Uteguiden tar deg med til de fineste løypene og legger til rette for en unik opplevelse tilpasset forutsetningene dine. Har du spesielle ønsker, vil vi gjøre vårt ytterste for tilfredsstille disse.

På tur med langrennsski

Flotte langrennsløyper i fjordlandskapet

Uteguiden arrangerer i utgangspunktet to turer, alt etter hvor mye tid du har tilgjengelig. Favoritturen vår er en dagstur der vi kombinerer det å lære å gå på ski med å nyte naturen og en god lunsj på bål langs langrennsløypa. Ønsker du en kortere tur, tar vi deg med på en totimers tur der vi går en rolig og fin skitur, samtidig som vi gir deg de grunnleggende skikunnskapene du trenger om du ikke har det fra før.

Langrennsløypene på Sunnmøre er ofte kortere og mer kupert enn de man finner på Østlandet. Til gjengjeld ligger de i spektakulær natur, med alpine topper og dype daler. Det finnes løyper både i Valldal, Geiranger, Overøye, Strandafjellet, Vaksvikfjellet og Ørskogfjellet. At løypene er lite besøkt sammenlignet med andre steder vil gi deg en ekte, autentisk og rolig opplevelse.

Å gå på langrennsski er nasjonalsporten i Norge. Det er en aktivitet som passer for de fleste, men som krever litt trening og balanse. På tur med Uteguiden fokuserer vi på å lære deg det grunnleggende og gi deg en god langrennsopplevelse. Ønsker du spesifikk langrennstrening, skreddersyr vi gjerne et opplegg til deg!

Utleie av utstyr

Hos oss kan du leie alt du trenger av utstyr til det neste eventyret ditt! Velg om du vil hente utstyret i Ålesund, Stranda eller Valldal.

  • Langrennsski og sko
  • Alt av toppturutstyr
  • Skredutstyr
  • Truger
  • Havkajakker
  • Sykler
  • Annet turutstyr
Utleieportal