Her er vi

Uteguiden har hovedkontor på Stranda. Dette er også utgangspunkt for de fleste av skiturene vi arrangerer. I tillegg har vi guidekontor i Ålesund sentrum, hvor du finner oppmøtestedet for alle kajakkturer og fjellturer i nærheten. I 2021 fusjonerte vi med Valldal Naturopplevingar og har også lokaler i Valldal sentrum, der vi arrangerer rafting, juving og kajakkturer. Velkommen til oss!

Ålesund

Ålesund er en by med karakter

Gjør deg klar til å utforske noen av Norges mest kjente natur- og kulturattraksjoner. Ålesunds vakre jugendstilarkitektur er viden kjent.

En vrimmel av fjorder, øyperler og fjell på Sunnmøre venter på å begeistre deg. Bredden av opplevelser gir deg en utsøkt frihet til å velge akkurat den ferieopplevelsen du søker – hele året. Bli med på sykkelvandring mellom de spisse bygningene eller kajakk padling i Bosundet.

Utforsk Ålesund

Valldal

For den aktive og naturglade

Opplevelsesbygd nummer én i Møre og Romsdal! Her finner du et bredt mangfold av aktiviteter for alle aldersgrupper. Det varme klimaet gir perfekte forhold for  utendørsaktiviteter og opplevelser!

De spenningssøkende kan delta på rafting ned elva Valldøla og juving i Gudbrandsjuvet. Søker du stillhet og ro og ønsker å komme tett på fjorden, er en kajakktur på en urørt UNESCO-verdensarvfjord å anbefale. Det finnes også en rekke alternativer til både korte og lange fjellturer med spektakulær fjordutsikt.

Utforsk Valldal

Stranda

Her finner du skikjøring i verdensklasse!

Hjemmestedet til norges egne powder paradise Strandafjellet skisenter og Norges skinkehovedstad. Stranda ligger sentralt plassert i Møre og Romsdal og er et perfekt utgangsted for deg som vil nyte lokale aktiviteter eller reise til steder som Valldal, Ålesund, Hellesylt eller Stryn.

Stranda har også mye å by på sommerhalvåret med spektakulære fjellturer og havkajakkturer i Geirangerfjorden.

Utforsk Stranda