Stranda

Stranda ligger sentralt plassert i Møre og Romsdal og er et perfekt utgangspunkt for deg som vil være med på lokale aktiviteter i området eller reise til steder som Valldal, Ålesund, Hellesylt eller Stryn. Her ligger også Norges eget «powder paradise» Strandafjellet skisenter, hvor du kan oppleve skikjøring i verdensklasse.

Stranda kalles også Norges «skinkehovedstad» – cirka 50 % av all spekeskinke som selges i Norge produseres på Stranda. All produksjon av pizzaen Grandiosa skjer også her – «vi snakker ekte kjærlighet»!

Stranda

Pudderparadiset

Stranda karakteriseres ofte som «ei bygd i verdensklasse» og har en unik beliggenhet mellom majestetiske fjell og dype fjorder. Strandafjellet er kanskje Skandinavias beste skiområde, enten du foretrekker å sette utfor i preparerte løyper eller signere uberørte fjellsider. Utsikten du får når du suser nedover vil du huske lenge!

I Norge er Stranda mest kjent som et eldorado for ski, men bygda tilbyr også andre spennende aktiviteter året rundt. Utenfor vintersesongen kan du ta gondolen til utsiktspunktet på 1062 meters høyde og nyte utsikten over Storfjorden og Stranda. Hvis snø ikke er favoritten din, kan du velge mellom en rekke andre aktiviteter – kajakkpadling i Storfjorden, fjellturer til kjente topper som Slogen eller utflukter til den verdenskjente Geirangerfjorden er noen eksempler. Mulighetene er mange!

Adresse

Uteguiden Stranda – Storgata 10 – 6200 Stranda

Sommeraktiviteter på Stranda

En helårsdestinasjon

Vinteraktiviteter på Stranda

Norges skieldorado

Overnatting på Stranda

Ta kontakt så syr vi sammen en pakke for deg, inkludert aktivitet og overnatting!

Samarbeidspartnere

Skal du til Stranda så anbefaler vi å sjekke ut disse også

Hygge

Kaffebar/hang-out/bar både for lokalbefolkningen og tilreisende. I tillegg er dette Uteguidens kontor og stedet for leie av utstyr. Her kan du slappe av med en kald pils etter en tur eller komme innom for en lokal kaffe – en bedre avslutning etter en dag på tur blir det ikke!

Hygge på Facebook

Surdeigsbakeriet

Livet er for kort til å spise dårlige brød og boller! Surdeigsbakeriet er et lite håndverksbakeri på Stranda som lager bakevarer med kjærlighet.

Surdeigsbakeriet på Facebook

Strandafjellet

Strandafjellet Skisenter blir sett på som Norges pudderparadis. Her får du en fantastisk opplevelse i Sunnmørsalpene med ski på bena.

www.strandafjellet.no