SUP

Stand-Up Paddleboard

En populær vannsport for alle

Har du lyst til å prøve noe nytt i vakre og trygge omgivelser? Da er en SUP-tur et perfekt valg for deg! SUP-turene krever ingen tidligere erfaring og flinke guider vil hjelpe deg og gi en introduksjon til sporten som har tatt store deler av Norge og verden med storm.

Vi tilbyr utleie av SUP i Ålesund og Valldal.

Introduksjon

Sikkerhet og moro

Nyt det klare vannet i Ålesund fra et Stand-Up Paddleboard (SUP) med hjelp av flinke guider fra Uteguiden. Prøv den populære vannsporten i hjertet av Ålesund omgitt av byens flotte arkitektur i Jugendstil.

Stående på brettet får man svært god sikt ned i det klare vannet i Ålesunds kanaler. Bli med og få en flott opplevelse som passer for de fleste! Opplegget er kortvarig, slik at du ikke trenger å sette av hele dagen. Nødvendig utstyr får du utlevert og gjennomgått på senteret til Uteguiden før turen.

Utleie av SUP

For deg som har lyst på tur på egenhånd, har vi SUP laget av skum (faste brett) og oppblåsbare. De oppblåsbare er mer stabile, slik at du enkelt kan ta de med på tur i Brosundet i Ålesund og på fjorden i Valldal. De faste brettene av skum anbefaler vi til de erfarne. Vi anbefaler å dra på tur om morgenen eller kvelden da det er finest forhold.

Utleieportal

Booking

Sikre deg en fantastisk tur her

SUP må bookes på denne nettsiden senest dagen i forveien.

Dette er en padletur i Brosundet i Ålesund, der vi også gir en enkel innføring i grunnteknikk og redning underveis. Passer fint for grupper på 2-10 personer og har en varighet på ca 1,5 time.