Valldal

Opplevelsesbygd nummer én i Møre og Romsdal! Her finner du et bredt mangfold av aktiviteter for alle aldersgrupper. Valldal er kjent som «jordbærbygda på Sunnmøre», og har kanskje Norges beste jordbær. Det varme klimaet gir perfekte forhold for bær- og fruktproduksjon, men også perfekte forhold for utendørsaktiviteter og opplevelser!

The Adventure Valley

For aktive og naturglade

Valldal har en unik plassering, med en times reisevei til flere gode naboer. Åndalsnes og Romsdalseggen ligger like i nærheten og på andre siden av Trollstigen, mens Geiranger og Geirangerfjorden er kun en kort fergetur unna. Jugendbyen Ålesund ligger en times køyring vestover. Molde og Atlanterhavsvegen ligger en god times kjøring nordover. Valldal er en perfekt base for å utforske hele regionen!

De spenningssøkende kan delta på rafting ned elva Valldøla og juving i Gudbrandsjuvet. Søker du stillhet og ro og ønsker å komme tett på fjorden, er en kajakktur på en urørt UNESCO-verdensarvfjord å anbefale. Det finnes også en rekke alternativer til både korte og lange fjellturer med spektakulær fjordutsikt.

Adresse

Uteguiden Valldal – Grandegata 38 – 6210 Valldal

Sommeraktiviteter i Valldal

Et bredt mangfold av aktiviteter for alle aldersgrupper

Vinteraktiviteter i Valldal

Toppturer, trugeturer og langrenn

Andre turer i Valldal

Overnatting i Valldal

Samarbeidspartnere

Skal du til Valldal  anbefaler vi et besøk

Valldal Aktivitetspark

Valldal Aktivitetspark tilbyr klatring i åtte ulike løyper, lagbygging, hinderløype og hoppepark.
valldalaktivitetspark.no

Meretes Garden

Et sted å roe ned med yoga, sauna og spa. Delta på arrangementer med helse og velvære i fokus eller lag ditt eget opplegg.

meretesgarden.no

Kulå Bowling

Serveringsstedet Kulå ligger i sentrum av Valldal og tilbyr aktiviteter som bowling, biljard og airhockey.

kula.no